View Single Post
stare 05.08.2012, 16:45   #59
Rosemarie

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Rodzinki Kateriny

Dobra, mam ciąg dalszy. <kurde, aż nie mogę się doczekać jak będą wyglądać dzieci Kise i Tatii... planuję go odmienić, żeby był znowu człowiekiem>

Rodzina Warren
Odcinek 8

Wierna Libby śpi koło swojej pani. Chyba odczuwa jej smutek... Minęło już 5 miesięcy od kiedy Sean się wyprowadził (a raczej wyjechał do pracy, bo dostał propozycję pracy strażaka w większym mieście). Tutaj kieruję pytanie do Was, moi drodzy. Czy Sean ma wrócić do miasta i błagać o wybaczenie? Czy może Lucy powinna ruszyć dalej i znaleźć sobie kogoś innego?

Wspólne śniadanie córek z mamą.

Kitty i Tatia w drodze do szkoły. Katherine to prymuska, a Tatia... nie za bardzo.

Katherine poświęcała dużo uwagi swojemu pieskowi. :3

Ależ ja jestem boska! A z tyłu eks Kitty - Dany, chyba nie do końca pozbierał się po rozstaniu. XD

Ben & Kitty oraz Kise & Tatia. Dziewczyny urządziły imprezę dla nastolatków pod nieobecność matki.

Ach ten Ben... na okrągło adoruje swoją dziewczynę... czyżby obawiał się konkurencji?

Tatia oczywiście robi sobie zdjęcia z koleżankami. XD A z tyłu Kise z miną pt. "ach, co wyrabia ta moja dziewczyna?

Co to za impreza bez pizzy?

Ups... chyba ktoś za dużo wypił.

Ben i Katherine nie byli gorsi...

Biedna Tatia...

Katherine nie mogła się powstrzymać, po prostu musiała wystraszyć siostrę.

Libby zdobyła nowego przyjaciela. :3

Młodzi i zakochani.

Na imprezę wpadł też policjant. :/

Dostało się Katherine. :/

"Że co?!"

"O NIE!!! MAMA JUŻ WRACA!!!

Czas na sprzątanie, choć dziewczyny miały na to niewiele czasu.

No i sprawiedliwość dopadła Tatię. Obie dziewczyny miały szlaban. XD

Spacer z psem...

Nauka prowadzenia.

A oto Katherine "Kitty" Warren jako młoda dorosła. Podjęła karierę dziennikarki.

CDN...

Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 05.08.2012 - 16:50
Rosemarie jest offline   Odpowiedź z Cytatem