Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 06.08.2012, 17:47   #41
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Miasteczko

Kurczę, ciężki ma orzech do zgryzienia nasza bohaterka, bo wybierać między miłością, a realizacją życiowych marzeń jest strasznie trudno... Z jednej strony chciałoby się powiedzieć: "nie rezygnuj z marzeń, nie rezygnuj z siebie", ale z drugiej, czy warto poświęcać miłość? A jeśli to ta prawdziwa, jedyna, przeznaczona? Złym krokiem można ją zaprzepaścić. Tylko że miłość to też kompromisy i Kastor nie powinien wymuszać na niej takiej decyzji, tylko naprawdę poczekać, aż ukochana spełni swoje marzenia i wtedy bezgranicznie i całkowicie mu się odda ;/ Chce mieć żonę szczęśliwą i spełnioną, czy nieszczęśliwą i do końca życia obwiniającą go w duszy za uniemożliwienie jej spełnienia życiowego celu? Do czego mu się tak spieszy? ;/
Cytat:
Napisał Liv
Zależy mi na czasie. Nie wiem, ile tu jeszcze zabawię, a ślub i te sprawy chciałbym mieć już za sobą. Właściwie to chciałbym, żeby pan jakoś opóźnił jej pójście na studia. A jak pan to zrobi, to mnie już nie interesuje. Zresztą sądzę, że to, co pan już o mnie wie, dodatkowo zmotywuje pana do działania.
Zabrzmiało, jak groźba :> Zwłaszcza ostatnie zdanie. Szczerze mówiąc, ja na miejscu ojca miałabym się na baczności, a nie oddawała mu swoją córkę No chyba, że niewłaściwie odebrałam to zdanie (a chodzi mi po głowie ta działalność przestępcza, stąd moja nieufność) :>
Bardzo fajny odcinek, ciekawi mnie, jaką decyzję podejmie Kira.

Ostatnio edytowane przez Malin : 06.08.2012 - 17:50
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.