View Single Post
stare 07.08.2012, 11:21   #165
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.

Podejrzewam, że będę z nich korzystać nie tylko zimą, ale też np. w domach, gdzie nie da się mieć tradycyjnego ogródka. Np. W Bridgeport we wieżowcu, lub u moich Marzycieli na tym ich molo. Brakuje mi w grze możliwości posiadania drugiej działki na własność, ale nie na zasadzie posiadania szpitala, czy parku. Chcę móc tę działkę zamknąć dla obcych Simów i urządzić tam jakąś własną letnią działkę, właśnie jako ogródek lub stajnię dla konia, jeśli nie mam w domu miejsca.

Ja już się nie mogę doczekać CRP, ale nie tylko przez dodatek sam w sobie... Kiedyś wybudowałam altankę ślubną, w formie takiej piętrowej wieżyczki. Miała posłużyć tylko do jednego ślubu, ale mi się spodobała... Problem w tym, że wybudowałam ją na "dostawianej" do drogi działce, która nie była idealnie równa. Teraz gdzie bym tej altanki nie wstawiła, to stoi na nierównym terenie. Powinnam ją wybudować od nowa na innej działce, ale taak mi się nie chcę... Jak już będę miała to CRP to skorzystam z zapisywania pomieszczeń i sklonuję w ten sposób cały budynek. To się może naprawdę przydać, właśnie do tego, by móc przenosić na inne działki całe budynki, po kawałku...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem