Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 07.08.2012, 12:39   #45
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Miasteczko

W końcu znalazłam chwilę czasu, żeby wszystko nadrobić. Miałam się zabrać za czytanie dużo wcześniej, ale ostatnio mam coraz mniej czasu na simsy, nad czym potwornie ubolewam, a co za tym idzie - na zaglądanie na forum.
Więc może zacznę od zdjęć. Krotko mówiąc widać, że przykładasz do nich, są świetnie obrobione i widać na nich wszystko co potrzeba, a to zachęca do czytania :3
Jak dla mnie, to tekstu jest trochę za dużo, wolałabym więcej fotek, ale to pewnie przez to, że ostatnio mam potworną niechęć do czytania czegokolwiek, więc nie zwracaj na to uwagi
Rodzinki widzę, że świetnie rozbudowane, kiedyś chciałam tak zrobić i zaludnić swoją okolice, ale póki co się nie dało, może jak uporam się ostatecznie z tą grą, to wtedy przejdę do tego planu (choć szczerze mówiąc to nie wiem, czy to nastąpi w tym roku :/)
Mafia opanowała Nieznanowo? :> Ciekawie rozbudowałaś te wszystkie historie, łączą sie ze sobą idealnie w miarę czytania, co mi się bardzo spodobało :3

Dobra, koniec moich wywodów, dodam tylko, że mam nadzieję, że Kira (której imię kojarzy mi się z jedną z bohaterek pewnej gry xD), nie da się omamić tą miłością, tylko pójdzie śladami swoich marzeń!

Czekam na ciąg dalszy :3