Już mi się myli wszystko.
Proszę, garść informacji i zdjęć:
http://www.simsnetwork.com/sims3supernatural/
Miasto jest bardzo puste, z jednej strony to dobrze bo daje to duże możliwości rozbudowy.
Na innym forum jeden koleś pisał, że będzie eliksir do przywołania Tragicznego Klauna. Na fotce wygląda brzydko, podobny do tego co leży na cmentarzu w SV tylko że ma zieloną skórę i inne kolory
Poza tym na fotkach widać sporo ciekawych obiektów, jakieś słoiki z dziwnymi cieczami (składniki?), widać też zapowiadane latanie na miotle, a raczej na odkurzaczu

Wiem, że latający odkurzacz będzie nagrodą za punkty pragnień, to pewnie ten z fot, ale wolałbym też prawdziwą miotłę ;p
Jest tam też wykaz całkiem dużej ilości obiektów z dodatku, nie wiem czy wszystkie bo napisane tam jest w nawiasie "(tiny) overwiev" ale nie bardzo czaję czy chodzi o to, że jest to po prostu pomniejszone czy o to, że jest to mała część wszystkich normalnie dostępnych w dodatku
No i lista eliksirów jest imponująca, jest ich całe mnóstwo! Chyba nie będę już musiał włączać Gothic II żeby się pobawić w alchemika
A jak w końcu będzie z tymi magami? Normalny sim nie będzie mógł czarować dopóki nie stanie się magiem?