Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 09.08.2012, 10:44   #46
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Miasteczko

Ja chcę zawsze tyle komentarzy!

Cytat:
Napisał kalafjor
W Nieznanowie widzę masz z tym problem...
Taka grupka jest tylko jedna i w sumie są w niej wszyscy, których już poznaliście ;]
Ale fakt, policja mogłaby się bardziej przyłożyć do szerzenia sprawiedliwości (nawet sam Armando tak stwierdził!). Ale pewnego dnia wezmą się za nich wszystkich xD
Cytat:
Wydaje mi się, że Andrea powinna porozmawiać z córką o przeszłości pana Jagódek.
Sama niewiele wie o Kastorze, tzn. tylko tyle, czym się zajmuje od paru lat.
No i trzeba tez nadmienić, że rodzice Kiry przez tę parę lat mieszkania w sąsiedztwie mieli okazję poznać Kastora i wiedzą, że zależy mu na Kirze. No i być może mają nadzieję, że dziewczyna sama zechce się z nim związać.
Co do zdjęcia - mówią, że złość piękności szkodzi, więc ja tam nie wiem

Cześć, Libby! Cieszę się, że zerknęłaś do czegoś nowego ode mnie
Cytat:
W końcu sam stwierdził, że poczeka, to niech czeka
Aczkolwiek nie do końca miał to na myśli ; D
W zasadzie ile było szczerej prawdy w słowach Kastora skierowanych do Kiry to nie wiadomo ; D

Cytat:
Napisał Malin
Kastor nie powinien wymuszać na niej takiej decyzji, tylko naprawdę poczekać, aż ukochana spełni swoje marzenia i wtedy bezgranicznie i całkowicie mu się odda ;/
Jemu zależy też na czasie. W sumie bardziej, niż na czymkolwiek innym.
Cytat:
Zabrzmiało, jak groźba :>
Bo to była groźba tak de facto ; D

Pana administratora również witam w moich skromnych progach!
Oficjalnie, bo nieoficjalnie niejednego przyłapałam już na czytani xD
Cytat:
Napisał Irreplaceable
A moim zdaniem ten typek wcale jej nie kocha
Fakt, może to niekoniecznie jest wielka miłość, ale coś do niej czuje.

Trykuu. chyba też pierwszy raz u mnie?
Uległa? Hm, ostatecznie "miłość jest ślepa". A nie wiadomo teraz, czy okaże się silniejsza od marzeń.

marmolaaada - kolejna nowa czytelniczka! Yay! :> Ale najlepiej błoby "czytelniczka i stałą komentatorka"!
Haha, ciekawa wizja z tą żoną i dwójką dzieci Mi się jednak wydaje, że jak nie Kira, to żadna ;] Mało która normalna, inteligentna dziewczyna związałaby się z kryminalistą, chyba, że byłaby w nim zakochana na zabój jak np. Daniela Skarpa.

Cytat:
Napisał rudzielec
Jak dla mnie, to tekstu jest trochę za dużo

A kiedyś ktoś narzekał przy FS, że tekstu jest za mało...
Staram się układać tekst i zdjęcia proporcjonalnie. No i żeby tez nie przesadzić z ilością fotek, bo strona się będzie ładować w nieskończoność.

Wszystkim Wam bardzo dziękuję! Nie spodziewałam się, że dostanę tyle tak napisanych postów!
Niestety, dzisiaj nie dowiecie się, co zrobiła Kira, aczkolwiek mam dla Was trochę innych dobroci

Od Bartosza wszystko się zaczęło ;]
Miasteczko

Macie wszystkich burmistrzów (Arek, Antoś, Esi) w jednym miejscu
+ nie mam pomysłu jak zaznaczać bliźnięta... w każdym razie Alicja i Julianna to bliźniaczki, no i studenci Tymek i Nina to również bliźnięta
+ Alicja miała tak naprawdę 3 mężów, ale nie wiedziałam, gdzie go tam wcisnąć xD
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem