View Single Post
stare 13.08.2012, 15:09   #244
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.

Cytat:
Napisał nmin Zobacz post
W żadnej z oficjalnych informacji nie zauważyłam niczego o łódkach. Materace były w trailerze i nie wydaje mi się, żeby dało się je skopać, ale pewnie nie będzie to nic nadzwyczajnego - Sim będzie leżał i tyle, może drugi będzie miał opcję zrzucenia go albo ochlapania

Wózki uwielbiam w dalszym ciągu, ale jakoś tak się złożyło, że rzadko mam problem z pochyłościami. Ostatnio gram głównie w centrum Lunar Lakes.
Zdania o łódkach nie mogę znaleźć w tej chwili bo mi się nie chce przeglądać wszystkiego, ale to było mniej więcej coś takiego jak napisała anie. Dodatkowo fragment zapowiedzi, w którym mowa o żeglowaniu:

"Po raz pierwszy w historii serii The Sims na PC/Mac gracze mogą wybrać się ze swoimi Simami na ocean, relaksując się w dotychczas niedostępnych egzotycznych partiach świata lub szukając żeglarskiej przygody na wzburzonych wodach wielkich"

Kamil, przeżywasz jak mucha okres Z powodu głupich promieni słonecznych od razu skrytykowałeś dwa dodatki do simsów, nawet w nie nie grając... a zapominasz o wielu innych fajnych elementach wprowadzanych do nich.

A tu takie chyba małe podsumowanie tego, co już wiadomo:

http://sims.arhn.eu/2012/08/wiecej-o...h-i-wampirach/

Ostatnio edytowane przez Levkoni : 13.08.2012 - 15:53
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem