View Single Post
stare 13.08.2012, 15:52   #1
Izulkowa

Reputacja: 10
Domyślnie Z życia simów Izulkowej ;)

Tyle się napatrzyłam na wasze piękne historie, że i ja postanowiłam podzielić się swoją. Zwłaszcza, że ostatnio mnóstwo gram w simy więc trochę zdjęć mam
Więc oto historia mojej Annabelle Abrams. (Imageshack zepsuł niestety jakość zdjęć ;/)

RODZINA ABRAMS {1}

Poznajcie Annabelle Abrams. Annie ma dwadzieścia dwa lata i właśnie zamieszkała w Sunset Valley. Dziewczyna po śmierci rodziców dopiero doszła do siebie i postanowiła zacząć nowe życie.

Okolica bardzo jej się spodobała i już nie mogła doczekać się, aż pozna sąsiadów. Rozpakowanie i urządzenie nowego domu zajęło jej dwa dni, a trzeciego postanowiła wybrać się na małą wycieczkę. Wstała rano, uczesała się, ubrała i umalowała oraz zjadła na śniadanie jedno ze swoich ulubionych dań: gofry…

… i w radosnym nastroju wybrała się na wycieczkę.

Zatrzymała się w parku niedaleko. Dookoła było pewno ludzi, w większości rodzin z dziećmi i zakochanych. Wszyscy sprawiali wrażenie, że się znają. Annie czuła się trochę nieswojo taka samotna. Przysiadła więc na skraju fontanny i obserwowała ludzi.

Już odejść gdzie indziej, kiedy nagle zagadnął ją jakiś starszy pan samotnie siedzący przy szachownicy:
- Hej, kochaniutka! Nie masz ochoty na partyjkę?
Annabelle z uśmiechem przyjęła propozycję. Chociaż niestety; staruszek ją ograł!

Po pożegnaniu się ze staruszkiem postanowiła wybrać się na pobliski basen. Poznała kilka świetnych dzieciaków z którymi bardzo dobrze się bawiła.

A potem położyła się na leżaku i obserwowała pluskających się ludzi. Dzieciaki śmiały się, ochlapywały i dobrze się bawiły, wprawiając Annie w dobry nastrój.

Do domu wróciła dopiero wieczorem, ale cieszyła się z tego dnia. Poznała kilku nowych ludzi i wszyscy ją miło przyjęli.

Zmęczona nawet nie zjadła kolacji. Od razu padła do łóżka śniąc o rycerzu na białym rumaku, który zapukałby do jej drzwi. Czy zapuka? Dowiecie się

To tak na początek Swoją drogą znacie coś lepszego do hostingowania zdjęć niż imageshack (najlepiej żeby się dało po kilka naraz). Bo ten strasznie niszczy jakość zdjęć ;/

EDIT. Zmieniłam imageshack na imgur. Za wielkiej różnicy nie ma, ale coś zawsze

Ostatnio edytowane przez Izulkowa : 13.08.2012 - 16:53
Izulkowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.