13.08.2012, 17:38
|
|
Reputacja: 10
|
Odp: Pytania i odpowiedzi
Ejak, mi ten błąd też wyskakuje, ale w niczym on nie przeszkadza. Ja wyłączam ten komunikat i normalnie włączam grę.
Cytat:
Napisał Frezja
Mam mały problem. Nie wiem czy taki temat już był, jeśli tak to przepraszam.
Oto mój problem (a nie za bardzo się na tym znam). Ściągnęłam sima z giełdy wymiany. W menu startu gry w zakładce pobrane jest ten sim. I tam zaznaczam ten kwadracik i klikam "Instaluj". On się instaluje do końca, pojawia się komunikat, że został pomyslnie zaistalowany w grze. Jest też potem obok ta ikonka, że jest w grze. I wszystko pięknie... Tyle, że w grze go nie ma.  Ani w gotowych rodzinach, ani w CASie w gotowych simach. Kiedy wyjdę z gry nie ma tej ikonki, która oznacza że plik jest zainstalowany i muszę go instalować od nowa, a potem znowu go nie ma. I tak w kółko. Co mam zrobić, żeby w końcu zaistalował się na stałe?
@Edit: Właśnie zauważyłam, że na giełdzie wymiany w opisie tego sima jest informacja, że niektóre elementy mogą nie pojawić sie w grze. Czy to jest powód tego że nie chce się zainstalować? I co zrobić, żeby jednak dało się go wsadzić do gry, nawet bez tych elementów?
|
Pomoże mi ktoś?
|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|