View Single Post
stare 13.08.2012, 17:38   #1011
Frezja

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Ejak, mi ten błąd też wyskakuje, ale w niczym on nie przeszkadza. Ja wyłączam ten komunikat i normalnie włączam grę.

Cytat:
Napisał Frezja Zobacz post
Mam mały problem. Nie wiem czy taki temat już był, jeśli tak to przepraszam.
Oto mój problem (a nie za bardzo się na tym znam). Ściągnęłam sima z giełdy wymiany. W menu startu gry w zakładce pobrane jest ten sim. I tam zaznaczam ten kwadracik i klikam "Instaluj". On się instaluje do końca, pojawia się komunikat, że został pomyslnie zaistalowany w grze. Jest też potem obok ta ikonka, że jest w grze. I wszystko pięknie... Tyle, że w grze go nie ma. Ani w gotowych rodzinach, ani w CASie w gotowych simach. Kiedy wyjdę z gry nie ma tej ikonki, która oznacza że plik jest zainstalowany i muszę go instalować od nowa, a potem znowu go nie ma. I tak w kółko. Co mam zrobić, żeby w końcu zaistalował się na stałe?

@Edit: Właśnie zauważyłam, że na giełdzie wymiany w opisie tego sima jest informacja, że niektóre elementy mogą nie pojawić sie w grze. Czy to jest powód tego że nie chce się zainstalować? I co zrobić, żeby jednak dało się go wsadzić do gry, nawet bez tych elementów?
Pomoże mi ktoś?
Frezja jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.