View Single Post
stare 13.08.2012, 21:01   #249
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.

Cytat:
Napisał Kamil Zobacz post
Za promienie? Sory, ale jesteś trzeźwy? A szklarnie, klub ogrodnika, ogrodnik, nowe roślinki (jedna dynia to mało) to co!? Albo ta przerwa w dostawie prądu... No ja nie moge! Wszyscy czekaliśmy na ten dodatek a tu takie... ekhem... Tylko pogoda i festiwale i tyle tam jest więcej nic. Zaraz tam pójdę i tak im nawtykam że już nigdy żadnej gry nie zrobią. Wstyd EA... wstyd.
Odzywaj się do mnie dziecko to po pierwsze. A po drugie jak widzisz tylko Ty tak narzekasz, więc skoro nie podoba Ci się trójka to sobie graj w dwójkę nikt Ci nie zabrania. W trójce nie musi być wszystkiego co w poprzednich częściach a Ty widzę chciałbyś mieć dwójkę w trójce dlatego graj w dwójkę. EA nie słynie z rozrzutności dla graczy, ale krytyka dobra jest konstruktywna, a Ty tylko wyliczasz rzeczy z dwójki, których nie ma tutaj. Idź załóż w TS2 klub ogrodnika i z Bogiem dziecino.

Co do tych promieni słonecznych to w informacji było napisane, że nie zrobią pożaru ale mogą spowodować inne szkody. Jestem ciekaw, czy chodziło tylko o nadmierną opaleniznę, czy coś więcej? No i dla mnie ten klub ogrodnika to niepotrzebny, ja w ogóle po raz pierwszy słyszę, że było coś takiego w dwójce A do warzyw już to pisałem i napiszę jeszcze raz - prawie w każdym dodatku jakieś dochodzą nowe, w podstawce było ich już sporo więc nie rozumiem skąd te okrzyki rozpaczy, że będzie tylko dynia

Ostatnio edytowane przez Levkoni : 13.08.2012 - 21:05
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem