Cytat:
Napisał Breath
Miałam wątpliwości co do twojego Ojsg, ale zdecydowałam się przeczytać. Nie jestem zachwycona niestety, trochę to naciągane mi się to wydaje, ale kwestia gustu. Tyle o ile u reszty autorów jest spokojnie, a potem sporadycznie akcja, tutaj jest ona cały czas - czuję przesyt. Ale będę czytać 2 sezon, zobaczymy, może to ojsg jest nie dla mnie. Molly jest tłuścioszkiem,ale ładnie jej z tym. Pokazuj więcej zdjęć kotka. 
|
Na początek bardzo dziękuję za obszerną krytykę, bo jej nigdy za wiele

Więc tak... Mnie się nie wydaje, żeby było wyjątkowo naciągane - starałem się przedstawić różne problemy ludzi w realnym świecie. Spójrz wokoło - jest mnóstwo ośmieszanych homoseksualistów, porwań, oszustw... Chciałem też pokazać to, że niezależnie od tego, jak było źle, każdy kiedyś znajdzie szczęście.
Co do akcji - postanowiłem sobie, że odcinki nie będą nudne i starałem się, żeby zawsze coś się działo. Jeśli akcji było tak dużo, że aż za wiele, mogę spróbować się ograniczyć

Co do 2 sezonu to serdecznie zapraszam - będzie on inny niż 1. Główną bohaterką będzie Molly, która prowadzi... bujne życie towarzyskie

Nie chcę zbyt wiele zdradzić, ale na pewno będzie się wyjątkowo różnił od 1.
Cytat:
Napisał Fallen
Dlaczego nie komentowałam pierwszego sezonu? O.o
No więc mężu (  33) czekam na sezon druuuugi! Przeczytałam pierwszy i mi się spodobał, ale nie będę się rozpisywała, bo nie komentowałam na bieżąco - postanawiam poprawę od drugiego sezonu  No właśnie, wstawiaj więcej zdjęć kotka  33
Czekam więc, Panterko 
|
No Żonko, zaniedbałaś się

Do drugiego sezonu jak najbardziej zachęcam, bo będzie się dziać (ale w większych odstępach czasowych, z nudnymi przerwami, skoro akcji jest za dużo

). Zdjęcia kota wstawię, kiedy dorośnie, bo póki co Swimmy jest zbyt mały i słabo go widać
Jeszcze raz dzięki za komentarze i liczę na podpowiedzi co do 2 sezonu - co chcielibyście zobaczyć, zmienić itd.