View Single Post
stare 14.08.2012, 16:41   #25
Zielona Herbata

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simsowe historyjki Julii11

Myrtek - GDZIE TY JEJ SIĘ PATRZYSZ ? >D Fakt,trochę za duży biust. Ja tak kocham kadrowanie zdjęć,po prostu czuję się jak fotograf XD Ale masz rację,co za dużo to nie zdrowo. :>
Postaram się mniej kadrować (koniec używania shift'a i s XD)

No dobra,na razie dwa komentarze - ujdzie. D: Nic już nie piszę,bo nawet nie mam co,have read !

Rodzina Buckshot&Savage - cz.1

Nasi zakochani w sobie simowie udali się na przygodę do ... Egiptu ! (nie nie,żadnego zastrzyku adrenaliny typu walki z mumiami nie będzie. :c) Pierwsze,co było po przyjeździe to eksplorowanie grobowca. >D Julka wzięła Bryce'a do skutera i pojechali. d: Zdjęcie pokazujące,jak Julka bawi się w mistrza hieroglifów. 8)

Łooo,jaki zachwyt. c;

"Nie,nie boję się..." To najlepiej pasujący opis do tego zdjęcia. XD

Oboje baaardzo dobrze współpracowali razem. Julka ciągnęła posągi i robiła obserwacje (udając zaciekawienie >D),a Bryce wkładał ręce do dziur. c:
(tak,za duży biust XD już mi o tym nie pisać. :<)

Bryce chciał pokazać,że jest odważny,i wskoczył mi do pułapki,wychodząc z niej osmolony. D: Oj,Bryce,Bryce. Co ta Julka z tobą ma,biedna się martwi o ciebie. >D
I prawie cały czas chodził tak w bokserkach i skarpetkach. :3

Jakoś lubię te zdjęcie. :>

Następna ofiara pułapki. D: (so sad,guys.) A nasz osmolony Playboy ( lol) się zmartwił. XD

"Eeeeee..." Bez komentarza to zostawię.

"Łapa mnie boli !" :c Dziewczyna musiała gruz rozwalić,a ten se dziury badał i znalazł prysznic w puszce. -.-

I nasz osmolony Playboy zmienił się w nieosmolonego Bryce'a. :c Zdjęcia pokazujące buzi-buzi. XD

Julka jest mistrzynią rozbrajania zaawansowanych pułapek i ich przechodzenia (chociaż czasem w nie wpada :c) ! 8)

I na koniec chcę się pochwalić,że Bryce zdobył 1 poziom wizy ! ^^ Oł yea,będą dłuższe podróże :3

I to na razie wszystko (lol,powtarzam się :c), dalsze grobowcowe przygody zakochańców już jutro,do zobaczonka !
(a,i proszę nie pisać,że Julka ma za duże piersi ! Zostaną zmniejszone. XD)
~ Julia11

Zapraszam na mojego bloga: Herbal Sims
Zielona Herbata jest offline   Odpowiedź z Cytatem