ja gram tylko Miłowem i jest tak:
Ćwir:
Don porzucił Kasandrę przed ołtarzem, przez to miedzy Mortim a Donem doszło do ostrej wymiany zdań, co najdziwniejsze, przed przysięgą Dariusz był smutny ale jak Kaśka (bo tak ją nazywam 

) została porzucona to się rozweselił xD
Marzyciel: 
Teraz, gdy między Kasandrą a Donem nie ma już nic Darek stał się bardziej pewny siebie i za niedługo wyzna Kasandrze co do niej czuje
Kaliente:
Dina stała się złą czarownicą a Nina zmieniła swój pogląd na życie po tym jak by jej chałupa się sfajczyła, teraz chce stabilizacji i rodziny, ale słabo jej idzie :/
Lotario:
Hmmm... Co tu dużo mówić, Don ma "kilka" dzieci, każde (oprócz jednej pary bliźniaków) ma inną babą, już nawet tych jego bahorków nie licze 
Przyjemniaczek:
Maryśka i Daniel mają trzecie dziecko Bożydara, Marycha trafiła w złe miejsce w złym czasie i stała się wilkołaczką, po tym incydencie nie pokazuje się na mieście, ciężko ją gdzieś zaprosić, razem z mężem i synem wyprowadziła się do takiego malutkiego domku. Andzia i Lili zostały same w domu, ale wprowadziła się do nich moja simka z psem i kotem, kot nazywa się motherlode przez to że.... No cóż, wpisałam kod i się zatwierdziło xD a i sprowadziłam do ich domu 41 grobów 
Biedak:
nimi nie gram
no to chyba wszyscy