View Single Post
stare 15.08.2012, 18:38   #827
Vipera

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Cytat:
Napisał Liv
Vipera - SimSurgery zadziała tylko wtedy, kiedy w tych okienkach wyboru zaznaczysz "tylko twarz". Sama kiedyś próbowałam simowi zmienić kolor oczu, ale gra odmawiała współpracy i nie chciała zaakceptować nowego koloru. Ze skinami i makijażem wolałam już nie eksperymentować

Co do "aplikacji..." - czy to okienko wyskakuje Ci np. kiedy chcesz simowi wybrać fryzurę lub ciuchy? [w grze ofc]
Jeśli nie, to:
1. usuń pliki .cache (groups, cigen, accessory, contentregistry),
2. wytnij na czas otwierania warsztatu folder Saved Sims - jeśli program się uruchomi, to znaczy, że z którymś simem masz coś nie tak.
Jeśli nadal będzie wyskakiwał błąd, to jego przyczyna leży w Downloads (jakiś wadliwy dodatek).
Sorki, że tak późno odpisuję, ale jakoś przeoczyłyłam tego posta i już chciałam upominać się o pomoc

To jest druga simka, którą zmieniałam w ten sposób. Z pierwszą nie było najmniejszego problemu, mimo iż zaznaczyłam zeby zmieniło wszystko. Z tym że kolejnym razem zrobiłam to samo i nie dość, że wasztat się wyłącza zawieszając mi cały komputer, to jeszcze kiedy klimak simką na lustro aby zmienić jej wygląd, w "odbiciu" pokazuje się simka sprzed zmiany. Oczywiscie kiedy kliknę 'ok' znów staje się brzydalem >.< Zaraz sprawdzę jak bęzie bez saveów.

Edit: Warsztat nadal nie działa, ale przypomniałam sobie, ze osttnio chciałam z gry usunąć pewne spodnie i gra zaczęła mi dziczeć, więc możliwe, że to ich sprawka. Co do simki... to juz nie wiem

Ostatnio edytowane przez Vipera : 15.08.2012 - 18:50
Vipera jest offline   Odpowiedź z Cytatem