Nie byłoby głupie, taki sposób podróżowania. Bawiłam się jedynką przez parę dni (już oddałam

), i tam była dziura w ziemi, w którą się wskakiwało i wyskakiwało w dzielnicy magicznej. Może EA to zgapiło na sposób przemieszczania się zombiaków... Obejrzałam wczoraj połowę prezentacji, spodobało mi się nawet. Ja tego bruneta, który to wczoraj prezentował (Ben chyba), to jeszcze toleruję. W sensie on nie robi z tego jakiejś chorej reklamy, czyli gadania: "jaka to cudowna gra". Nie lubię tych innych prezenterów. Za to King głupio wygląda jako tleniony....
No ale z tego co zobaczyłam w części o NZTŚ, to bardzo mi się podoba. Potwierdzili, że fazy księżyca i stwory będą w każdym mieście, spodobał mi się pojedynek na różdżki wiedźm. Ogólnie dodatek sprawia miłe wrażenie. Ja na pewno wyłączę wszystkie cudaki od razu, bo nie chcę by same z siebie się pojawiały w mieście, ale na pewno pobawię się wróżkami i trochę wiedźmami, ale ja zrobię normalnie wyglądających ludzi. Tyle, że wróżki dostaną szpiczaste uszy i postaram się zrobić im jakieś delikatne rysy twarzy. Jeszcze odnośnie tej kontroli populacji. Mam nadzieję, że wyłączenie cudaków nie powoduje usuwania sąsiadów cudaków, lub przerabiania ich na Simów. To by była druga skrajność. Po prostu powinno to oznaczać, że nie dodawana są nowe stwory, chyba, że przyrostem naturalnym.