Cytat:
Napisał maciu67
Kilka rzeczy które zauważyłem w zwiastunie.
Zauważyliście że ten kosmita w zwiastunie pojawia się cztery razy.
Zimą robi orła w śniegu.
Wiosną rozmawia z simką przy budkach do całowania.
Latem na plaży.
Jesienią przed nawiedzonym domem.
Dzieci które przychodzą po słodycze do simki przebranej za: syrenę są przebrane za: magicznego gnoma, kosmitę i krowokwiat.
Gdy sim rzuca się w stertę liści w tle inny sim sadzi dynie jest tam też taki strach na wróble, który przypomina mi tego z "Jeźdźca bez głowy" gdzieś na początku filmu.
Bałwan ma nos zrobiony z marchewki dochodzą one w zwierzakach (nie wiem czy to ma jakiś związek).
Gdy dzieci zbierają jajka w tle widać balon jest on bardzo nisko.
Chwile potem tam gdzie ta dziewczynka podnosi jajko w tle za drzewem widać coś dziwnego. Gdy simy rozkładają parasole znowu pojawia się ten balon.
Tam na plaży gdzie stoi ten gruby poparzony sim w oddali na oceanie widać zarys łodzi.
W tej samej scenie na plaży stoi sim w dziwnym kombinezonie.
Na pierwszym ujęciu strasznego domu coś błyska się z tego okna zabitego deskami.
Gdy dziewczyna daje dzieciom cukierki (ujęcie z daleka) w jej domu pojawia się jakaś postać. Niestety okno jest częściowo zasłonięte. Popatrzcie na ten żyrandol z dyni nad tą dziewczyną jest ciekawy. Jest też tam dwójka chłopców jeden ubrany jakiś niebieski strój (nie wiem co to jest) a drugi jest chyba rzymskim żołnierzem. Tu spadają także liście z drzew.
Gdy sim hod-dog niszczy dynie z drzew spadają liście.
|
Jeśli chodzi o tę scenę, gdy dziewczyna daje dzieciom cukierki i w tym domu ( w oknie ) pojawia się jakaś postać to zauważyłam, że to jest ten jakiś Sim przebrany za Hot Doga o.o''