View Single Post
stare 16.08.2012, 10:53   #289
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.

Obejrzałam dzisiaj drugą połowę czatu, całkiem fajne to CRP. Podobała mi się maszynka do solarium i ta połowiczna opalenizna. Sposób, w jaki chłopak wyciąga materac też jest bardzo ładnie zrobiony. Tor wrotkarski jest super, tak samo jak boisko do piłki. Ogólnie wszystko mi się podoba w tym dodatku. Tylko czekać do listopada... Część pytań i odpowiedzi wniosła jeszcze więcej. Nie będzie żadnych łodzi Co do pogody w lokacjach wakacyjnych, to nie zrozumiałam tego dokładnie. Angielski rozumiem całkiem dobrze, ale koleś zagmatwał odpowiedź na pytanie z czata, tak że "sensu zdania" nie rozumiem. Chyba w ogóle nic nie będzie w lokacjach wakacyjnych, pór roku na 100% nie, ale zmian atmosferycznych też chyba nie będzie. Nie jestem jednak tego pewna.
Pytanie z czata brzmiało: "Czy będzie pogoda w miastach wakacyjnych?"
Odpowiedź:
"Nie, nie będzie, z prostej przyczyny, przecież w Egipcie nie może padać śnieg. Ale pogoda będzie we wszystkich miastach z dodatków i Store."
Tak niedokładnie pamiętam słowo w słowo ale mniej więcej taki był tego wydźwięk. Gdyby oni jakoś ściślej rozgraniczyli Zmienność Pór Roku od Zmian atmosferycznych, byłoby to łatwiej zrozumieć.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem