View Single Post
stare 17.08.2012, 17:19   #4
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: MTU! Sierpień 2012 - REGULAMIN I PYTANIA

Cytat:
Napisał easey Zobacz post
Hej, mam pytanko, wywaliłam wszystkie skiny jakie znalazłam w packages i dalej mam ten defaultowy..nie wiem jak on się nazywa i czy mógłby zostać?
http://i.imgur.com/07Qxw.jpg
przepraszam za kłopot
No, nie bardzo. Widać zbytnią różnicę pomiędzy oryginalnym skinem a tym, który ma Twoja simka. Wydaje mi się, że to skórka Ephemery, Lemonleaf albo Subaxi, chociaż najbardziej skłaniam się ku tej pierwszej. Poszukaj dobrze - skoro skin pojawia się w grze, na pewno siedzi gdzieś w folderze Mods... Nie ma innej opcji. W nazwie zamiast oczywistego wyrazu "skin", może być też coś w rodzaju: "light"/"pale"/"tan"/"dark" z dodaniem wyrazu "default" bądź "replacement". Jeśli dobrze pamiętam, jedna wersja skórek Ephemery nazywa się dokładnie tak: "E-skinDefault-M-WEAK" (dla kobiety zamiast "M", jest "F"). Miałam ją jakiś czas w grze, potem przerzuciłam się na inną.

A, i nie ma żadnego problemu, od tego jest ten wątek, aby pytać i zgłaszać swoje wątpliwości

Cytat:
Napisał Malin Zobacz post
A ja mam takie pytanie odnośnie podsyłania Tobie pracy. Czy to mają być wyłącznie linki do zdjęć, czy np. muszę napisać to w takiej postaci, jakbym sama chciała wstawić posta, tzn. z całym formatowaniem [img], [center], [color] itp., itd., żebyś tylko skopiowała to i wstawiła bez żadnej dodatkowej pracy? (mam nadzieję, że rozumiesz, co mam na myśli
Malin, najlepiej, aby wszystko było już przygotowane - w końcu to Wasza praca a nie moja. Ja pełnię tu funkcję pośrednika, nikogo więcej. No i najlepiej nie bawić się w żadne nagłówki w formie zdjęcia, bo nie będzie to miało najmniejszego sensu. Sugeruję tylko dodanie samego napisu "Metamorfoza" z różnymi bajerami, typu: kolor, rozmiar czcionki, pogrubienie, itd., a numerek dopiszę już sama. Tak chyba byłoby najlepiej.