View Single Post
stare 17.08.2012, 19:57   #46
kalafjor

Reputacja: 16
Domyślnie Odp: Kwjat Kalafjora

Aj ludzie! Dlaczego wy we wszystkim widzicie zdradę i cierpienie?! XDD
Po pierwsze, to nie jest ziemniak, tylko moment karmienia tortem weselnym. <ok>
Coś czuję, że zrozumieliście, że po pierwszym spotkaniu (tj. kawie) Jacek się oświadczył. Nic podobnego! Spotykali się od dłuższego czasu. Pomiędzy kawą, a pobytem u niego w domu jest przeskok czasowy, nie wiem czy to zauważyliście.
Mimo, że pan Matejko jest największym ciachem w mieście, nie znaczy, że przespał się z każdą kobietą łącznie z Krysią z butiku. Myślę, że warto Wam przybliżyć jego krótką historię. Podczas pobytu w liceum był młody i głupi. Niestety wpadł ze swoją dziewczyną, która okazała się nieodpowiedzialna i po skończeniu szkoły porzuciła dziecko. Studiowanie Architektury było nie lada wyzwaniem i Jacek wiązał ledwo koniec z końcem. Udało mu się wychować Michała. To go zmieniło i stał się bardziej odpowiedzialny i dojrzały. Teraz jego syn studiuje Aktorstwo, jest na trzecim roku razem z dziewczyną - Kariną Krechowicz. Ojciec boi się o syna, bo ten odziedziczył po nim charakter Don Juana. Pan Matejko jest jednym ze starszych mieszkańców okolicy i nawet nie przypuszczałem, że tak pasuje do Cecylii, która jest w podobnym wieku. Jego związek z Martyną jest już skończony. Co się dziwić, spotykał się z największą flirciarą w mieście. Dobrze, że zrezygnował zanim stało się coś złego.
No, proszę więcej nie posądzać pana Jana Matejko o bycie podrywaczem. Nic z tych rzeczy. On chce po prostu założyć rodzinę...
kalafjor jest offline   Odpowiedź z Cytatem