Pewnie znów dostanę opieprz od Meg, że miała nadzieję na odcinek, a tu tylko moje podziękowania, ale zaryzykuję
Meggie
Cytat:
KOCHAM CIĘ!!!!!
|
Też Cię kocham xD
omega
Cytat:
...cieszę się że Alba z tego wyszła.
|
Pomyślałam, że warto zarzucić coś weselszego na odmianę
easey
Od razu jak zobaczyłam tego buga, pojawiła mi się przed oczami scena z króla lwa. Niestety mam coraz więcej bugów z latającym niemowlakiem, czy też inne cuda.
Horsez
Cytat:
A i Tony jest!
|
Tony jest wszędzie!
Megan
Cytat:
Wcale tak dużo tekstu nie było ;D
|
W Wordzie to było ok. dwóch stron

Zdjęć miało być mniej, ale wcisnęłam więcej i tak tego nie widać.
eyvee
Cytat:
Sutton jest ladniejsza u ciebie niz u mnie, a tak sie staralam
|
A tam. Ja się właśnie nie starałam. Jedyne co ma zmienione, to fryzura. Może to kwestia grafiki?
skierka
Cytat:
Żeby tylko Gibon nie wpadl teraz w jakąś depresję powychowawczą :p
|
No tak źle to nie będzie, ale na pewno odczuje brak Lemon. W końcu zajmował się nią non stop przez trzy miesiące
Stephenowa
Cytat:
Jak dobrze, że nie kazałaś nam męczyć się do września! 
|
Sama męczyłam się nieziemsko. Stąd odcinek

Czasem mnie bierze tęsknota za moją fikcyjną familią. Poza tym, dodawanie odcinków uzależnia! Szczególnie, jak się ma tak wspaniałych komentatorów!
No, ale na razie muszę się zająć czymś ważniejszym.
myrtek
Chyba Ci przestanę spojlerować
Katerina
E tam. Poczekaj na historie myrtka we wrześniu
Julia11
Cytat:
Lemon to słodziaśne imię,z śmiesznego powodu wzięte XD
|
Prawdę mówiąc, imię było pierwsze, powód (strasznie zresztą naciągany) stworzony na potrzebę chwili
milkie_way15
Cytat:
Alba wygląda ślicznie, Lemon też, coś czuję że kolejna piękność z niej wyrośnie ; ) za to coś Gibon się dziwnie zachowuje... no me gusta : (
|
Ja coś czuję, że Lemon będzie skóra zdjęta z Alby, która jest prawie identyczna jak Pamela. Jakoś tak u mnie genealogia działa

No może i dziwnie, ale on ogólnie jest wrażliwy. Ja go tam lubię
Fallen
Cytat:
Bardzo ładni Simowie, Ever to ciaacho 33
Lemon to oryginalne imię, podoba mi się.
|
Aż jestem zdziwiona, że Ever wyszedł taki przystojny. Patrząc na jego rodziców, spodziewałam się jakiegoś potworka, a tu taka niespodzianka! U mnie oryginalnych/dziwnych imion pod dostatkiem. Ostatnio, z ciekawości, wygooglowałam "Gibon". Pal licho, że to jakiś tam gatunek małpy jest. Okazało się, że tak potocznie nazywa się... skręta;| Miałam fantazję. Na obronę tylko dodam, że na drugie ma Gabe
anie_1981
Cytat:
A żeby nie było przesładzania, dzieciak ma brzydki becik.
|
Też mi się średnio podoba. Próbowałam innych tekstur, ale było tylko gorzej. Wgl. zaczyna mnie już irytować becikowa Lemon. Niestety, jeszcze z jeden odcinek musi być niemowlakiem.
Owieczka12456
Cytat:
Jej, czekam na dalszą część, naprawdę wciąga.
|
Bardzo mi miło

Kolejne, mam nadzieję, również będą Ci się podobać.
Bindi
Cytat:
(...)przeczytałam całość i jestem pod wrażeniem
|
Ja jestem pod wrażeniem, że przebrnęłaś przez całość! Szczególnie, że pierwsze odcinki są dosyć kulawe i masa w nich błędów. Dopiero od niedawna szaleję z ilością zdjęć i tekstu
Shattered
Cytat:
Dziwne że Sutton była pierwszą dziewczyną która olała Tonyego
|
Zawsze musi być ten pierwszy raz. Ale to jeszcze nie koniec!
anie_1981, omega
Cytat:
Dobra, koniec dobroci, dawaj następny odcinek!
|
Postaram się pod koniec sierpnia, albo na samym początku września
Bardzo chciałam podziękować za wasze komentarze. Po tylu pozytywnych opiniach czuję się mniej więcej tak:
(czym byłby świat bez gofrów/gif'ów
)
Jeszcze trochę cierpliwości z waszej strony i od października odcinki powinny ukazywać się dosyć regularnie