W Miłowie u mnie dużo się dzieje! Postanowiłam zrobić miasto wampirów
Ćwir: Kasandra rzuciła Dona, ma teraz chrapke na Marzyciela. Mortimer znów stał się dorosłym i ożenił się z Diną. Wyżej wymieni są wampirami. A ten mały (jak mu tam było?) jest nastolatkiem.
Kaliente: Dina się wyprowadziła, a Nina znalazła współdomownika- Colina. Aktualnie posiada bliźniaki: Geralda i Emanuelle (bobasy). Oczywiście już mężatka
Lotario: Don wezwał Cygańską Swatkę do znalezienia nowej kochanki. Wybrana została hrabina, której imienia nie pamiętam. Od tego rozpoczął się wampiryzm w Miłowie. Don ukąsił inne swe partnerki. Aktualnie jest z hrabiną na poważnie.
Przyjemniaczek: Kasia wprowadza się i zostaje oficjalną partnerką Daniela. Marysia przenosi się na piętro. Lilianna kłóci się z wszystkimi domownikami. Po pewnym czasie Kaśka rodzi dziecko, którego ojcem jest Mroczny Kosiarz. Dała mu na imię Croatan. Młody szybko dojrzewa i zakochuje się w Liliannie. Gdy zauważa, że Andżelika wyżywa się na Lili (sama Lilianna stała się poważna) zabija ją (w sposób hm... simowski. Andzia umiera z przerażenia). Następnie idzie Marysia, bo kłóciła się z jego matką (śmierć ze starości), dalej sama Kasia, gdyż kłóciła się z Lilianną (utopiona), na końcu Daniel-uderzył córkę (spadła satelita). Gdy zostają sami dorastają i biorą ślub. W końcu rodzi się pierwszy syn- Croatan. Następnie Lilianna zachodzi w ciążę (2 razy) z Mrocznym Kosiarzem. Imiona dzieci: Croatan (chłopcy). Czwartym synem jest Petrie, kosmita. Jedyna córka to Maite. Ojcem jest Dżin. W swoisty sposób założyli oni kult Croatana, znanego jako Mroczny Kosiarz.
Wiem, że losy rodziny Przyjemniaczek są makabryczne :/ Oczywiście te simy ginęły w sposób normalny, jedynie ja dopowiadałam sobie własne pomysły