Temat
:
Nudne historie by Ll
View Single Post
24.08.2012, 16:46
#
1
Laselight
Reputacja: 12
Odp: By Ll
Część 4
Michelle poszła do ulubionej Jasnoty.Przedtym poszła poflirtować w jakimś tam gościem.Tamtego jednego dalej rozkochiwała dla kasy , a naiwniak daje się nabrać. Przy okazji stała się rozpoznawalna i sławna. Jest na dobrej drodze w swoim życiu (if you know what i mean)
Czasami pracowała w tym barze
I spotkała tego i zaczeła flirtować po pijaku
Babka z pierwszego odcinka wyszła do klubu (w ciąży o.O ) i tańczyła
Brzydcy ci paparazzi. ;(
Michelle tańczyła w klubie. Całą noc
Jakiś niechluj w jakąś tam jedną.
Następny dzień minął spokojnie. Michelle rozwijała swoje pasje i zapomniała o przyjaciółce. Ale zaprosiła kolesia na randkę do Plazmy i połowę nocy spędziła na uwodzenie. Gościu myśli , że to jedna , wielka miłość , że go kocha i inne bzdury.
Jaki wzrok O.o
Jaki brzydki za tą kierownicą
I tak kolejne dni upływały im na randkowaniu... Nie będę ich szczegółowo opisywać. Pewnego dnia jej przyjaciółka urządziła imprezę. Michelle przyjechała. Pod wpływem alkoholu nasza bohaterka poszła się bawić w windzie i... przez przypadek zrobiłam im córkę. Musiałam mieć taką opcję w modzie NRaas włączoną... i przez przypadek dałam postaraj się o dziecko. Narodziła się córka (odziedziczyła urodę po Michelle na szczęście).
Pewnego dnia do drzwi Michelle zadzwoniła jej przyjaciółka.
-Słuchaj , musimy pogadać. Jestem z tobą w ciąży.
-Nie rób sobie jaj . My nie możemy mieć razem dzieci.
-No to nie. Ale będziesz musiała zrobić testy!
-Jakie testy! My się źle zrozumiałyśmy. $^&#!%^@!%
-O co ci chodzi?Jeszcze kiedyś byłyśmy przyjaciółkami , teraz mnie ignorujesz. Why?
-Blablabla. Gadaj se ile chcesz. Ale won mi stąd bo wezwe policje (a Michelle pracuje w policji)
Michelle uśmiechnęła się cwaniacko.
-Ale mam przyjaciółke. Tylko takiej pozazdrościć. Nie będziesz miała praw do dziecka słyszysz?
Tyyle aut przed blokiem
Reklama
PAMIĘTAJ!
Źródłem utrzymania forum są reklamy.
Dziękujemy za uszanowanie ich obecności
.
Laselight
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość (PM) do użytkownika Laselight
Znajdz więcej postów napisanych przez Laselight