Temat
:
Nudne historie by Ll
View Single Post
24.08.2012, 15:46
#
6
Laselight
Reputacja: 12
Odp: By Ll
Część 4
Michelle poszła do ulubionej Jasnoty.Przedtym poszła poflirtować w jakimś tam gościem.Tamtego jednego dalej rozkochiwała dla kasy , a naiwniak daje się nabrać. Przy okazji stała się rozpoznawalna i sławna. Jest na dobrej drodze w swoim życiu (if you know what i mean)
Czasami pracowała w tym barze
I spotkała tego i zaczeła flirtować po pijaku
Babka z pierwszego odcinka wyszła do klubu (w ciąży o.O ) i tańczyła
Brzydcy ci paparazzi. ;(
Michelle tańczyła w klubie. Całą noc
Jakiś niechluj w jakąś tam jedną.
Następny dzień minął spokojnie. Michelle rozwijała swoje pasje i zapomniała o przyjaciółce. Ale zaprosiła kolesia na randkę do Plazmy i połowę nocy spędziła na uwodzenie. Gościu myśli , że to jedna , wielka miłość , że go kocha i inne bzdury.
Jaki wzrok O.o
Jaki brzydki za tą kierownicą
I tak kolejne dni upływały im na randkowaniu... Nie będę ich szczegółowo opisywać. Pewnego dnia jej przyjaciółka urządziła imprezę. Michelle przyjechała. Pod wpływem alkoholu nasza bohaterka poszła się bawić w windzie i... przez przypadek zrobiłam im córkę. Musiałam mieć taką opcję w modzie NRaas włączoną... i przez przypadek dałam postaraj się o dziecko. Narodziła się córka (odziedziczyła urodę po Michelle na szczęście).
Pewnego dnia do drzwi Michelle zadzwoniła jej przyjaciółka.
-Słuchaj , musimy pogadać. Jestem z tobą w ciąży.
-Nie rób sobie jaj . My nie możemy mieć razem dzieci.
-No to nie. Ale będziesz musiała zrobić testy!
-Jakie testy! My się źle zrozumiałyśmy. $^&#!%^@!%
-O co ci chodzi?Jeszcze kiedyś byłyśmy przyjaciółkami , teraz mnie ignorujesz. Why?
-Blablabla. Gadaj se ile chcesz. Ale won mi stąd bo wezwe policje (a Michelle pracuje w policji)
Michelle uśmiechnęła się cwaniacko.
-Ale mam przyjaciółke. Tylko takiej pozazdrościć. Nie będziesz miała praw do dziecka słyszysz?
Tyyle aut przed blokiem
Laselight
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość (PM) do użytkownika Laselight
Znajdz więcej postów napisanych przez Laselight