View Single Post
stare 25.08.2012, 23:14   #3
Orzechowo

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Mini kwatera- Dom Zuzanny

Świeżo po studiach? Wydaje mi się, że nawet, gdyby dostawała stypendium po każdym egzaminie, nie byłoby jej stać na taki dom...
Dach jest zdecydowanie zbyt płaski. Okej, rozumiem, nowocześnie i w ogóle, ale bez przesady... Nie podoba mi się to ogromne okno z lewej strony i jednolite podłoże. W przedpokoju przydałby mi się jakiś akcent, bo jest trochę za mdło. Obrazek nad koszem nie pasuje mi, bynajmniej nie wepchnięty w kąt. Umiejscowienie kosza też mi nie pasuje do końca. Pomysł na salon podoba mi się, szczególnie z tym oknem. Tylko wywaliłabym ten czarno-biały obraz. Te roślinki na stoliku przy aneksie kuchennym... omygy. W kuchni nie podoba mi się praktycznie nic, ten zestaw jest zbyt udziwniony. Poza tym, wszędzie jest ślad czegoś 'realnego' - torebki, roślinki, a tu nic. Obraz sera też nie pasuje. Znów jest wepchnięty w kąt. Poza tym, chyba za dużo tych ogromnych obrazów w jednym pomieszczeniu... Sypialnia podoba mi się najbardziej. Zmieniłabym jedynie stolik i krzesło. Łazienka to mój koszmar. Nie podoba mi się odcień zieleni. I zestaw łazienkowy, który został użyty. Ogródek za domem też mi się podoba (albowiem maxisem wieje!).
Ogółem, gdyby parę rzeczy zmienić, byłoby ok.
Orzechowo jest offline