Cytat:
Napisał Absolem
Dzięki, wypróbuję, ten portal to chyba dość spory serwis więc myślę, że nie mają fakeów. Ja poprzez launchera boję się. A jak mam teraz łatę 1.33 to launcher wgra mi 1.34 i 1.36 czy będzie próbował wgrać tylko ostatnią?
|
Szczerze - nie mam pojęcia, bo grę aktualizowałam na bieżąco i oba patche wgrywałam osobno

Wydaje mi się jednak, że najważniejszą łatą jest ostatnia, którą wypuszczono (czyli w tym przypadku 1.36). W większości gier nie trzeba wgrywać starych patchów, gdyż te najnowsze zawierają poprawki ze wszystkich, które dotąd się pojawiły. Myślę, że ta sama reguła dotyczy też simsów.
Cytat:
Napisał beata18ns
Witam, a z kąd mogę pobrać aktualizacje która potrzebna jest do nowej okolicy słoneczne wybrzeże? Pisze, że potrzebuje tej aktualizacji aby móc zainstalować poprawnie tą okolice. Niestety ale launcher pokazuje, że gra jest aktualna. Na stronie store podają jaka aktualizacja jest potrzebna i że jest ona darmowa, niestety nie wyświetla się nic nowego do zaktualizowania, na stronie store w aktualizacjach ostatnia jest już z dawna, napewno nie z przed paru dni. Ma ktoś podobny problem? Może origin nawala - dziś aktualizowałam i nic. Jest jakaś strona z której można pobrać najświeższą aktualizację? Dobija mnie ta gra.. Tyle kasy w bloto
|
Skoro masz wgraną najnowszą aktualizację (1.36), zajrzyj do tego tematu:
http://forum.thesims.pl/showthread.p...02#post1570902