Ja nie rozumiem o co chodzi, ale wydawało mi się, że stół do masażu zdejmuje ten negatywny nastrójnik bólu pleców. Może mi się pomyliło z pragnieniem otrzymania masażu, i to na 100% działa, ale chyba w AP moja ciężarna Simka gubiła ten nastrójnik po masażu na tym stole... Teraz gram w nowym mieście Przyjemniaczkami, użyłam stołu do wzmożenia płodności i Mary-Sue jest w ciąży teoretycznie z bliźniaczkami (właśnie to testuję)... Tyle, że jak ją bolą plecy to masaż na stole nie pomaga... Teraz nie wiem, czy coś jest nie tak z tą rodziną, tym miastem, czy też to ja coś pokręciłam...
EDIT:
Ten masaż romantyczny wcale nie gwarantuje bliźniąt, a sauna i "celowanie w płeć" też tego nie robi. Grałam trochę Przyjemniaczkami w tym nowym mieście, Mary-Sue miała urodzić dwie dziewczynki, a urodziła jednego chłopca

To tyle, jeśli chodzi o pomysły EA Games
Co do sauny, to 2x mnie wkurzyła. O pierwszym razie już pisałam, nie dało się jej postawić ani używać, potrzebny był fix. Drugi raz, to w Lucky Palms u moich Marzycieli był problem... Postawiłam saunę, były na niej interakcje, wszystko ładnie pięknie, ale tylko jedna osoba mogła jej używać. Jak się każe Simowi korzystać ze sauny, to on podchodzi do paleniska by dodać parę, a potem siada zaraz obok paleniska na ławeczce. Drugi też dodaje parę a potem siada obok tego pierwszego. No i właśnie u mnie druga osoba marudziła, że nie ma dojścia do tego drugiego miejsca siedzącego... Musiałam postawić to pomieszczenie ze sauną w innym miejscu.