View Single Post
stare 27.08.2012, 20:35   #58
Fallen

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Rodzinki Fallen

Cytat:
Napisał Pinki
Caroline jest piękna, a i inteligentna. Taka typowa dziennikarka - chociaż ona tylko pisze książki...
O dalszych losach jej kariery szybko się dowiecie Nie będzie tylko pisać książek... Ale ciii xD
Cytat:
Dzięki za zdjęcie całej rodziny z pozami
Nie ma za co
Cytat:
Ale o co może chodzić z tymi rodami wampirów?
O tym już w następnym odcinku, do którego chce się bardzo przyłożyć, bo zależy mi, żeby wyszedł jak najlepiej (tworzenie wielu nowych simów, miejsc i ściąganie dodatków trochę zajmie )
[quote=Meggie] Ach pięknie! Całą trójkę poproszę na galę, bo to grzech ich nie pokazać światu! [quote] Postaram się całą trójkę, aktualnie mam zdjęcia Caroline, jutro zrobię reszcie i szybko wysyłam Dziękuję za miłe słowa, Pani redaktor
Cytat:
Napisał Horsez
Zgadzam cię, czekam na więcej!
Dziękuję za komentarz
Cytat:
Napisał MarsEasey %$T^
aaaaaa Marsjanie 3 Oni są śliczni, mała słodziutka. A ten wampir...hmm? co ty szykujesz? dawaj więcej DavidoMacieju! 3
Oj, szykuję coś niezwykłego xD MaciejoDavidzie mój 33
Cytat:
Napisał smallcherry
Ale się wciągnęłam. Masz talent, dodaję twoją historyjkę do ulubionych.
Bardzo ci dziękuję Nawet nie wiesz, jak mi miło
Cytat:
Coś podobnego do Pamiętników Wampirów? Czy się mylę?
Można tak powiedzieć, imię Caroline wzięłam z serialu, temat o wampirach - postaram się jednak, żeby było to coś zupełnie innego
Cytat:
Czekam na więcej. I zgadzam się z dziewczynami, dawaj ich na galę, i to już!
Dobrze, dziękuję za komentarz!
Cytat:
Napisał eyvee
Ulaaa dziennikarka, wampiry, spiski, czego chciec wiecej ;D I love it! Roxie jest cudownaaa a malenka swietnie wychodzi z psiakiem na zdjeciach, mam nadzieje, tylko, ze Caroline nie wpadnie w zbyt "duze" klopoty....
Dziękuję :* Więcej o kłopotach i rodach wampirów w następnym odcinku

Dziękuuuuję :* Skomentuje ktoś jeszcze?