To ja też odważę się ocenić. Zacznę od bryły. Szczerze? To od razu sobie ją skojarzyłem z maxisowym starterem, również piętrowym. Jest bardzo podobny do Twojego, różni się jedynie jedna ścianą w sypialni i łazienką, która u Ciebie jest większa, gdyż zlikwdowałaś balkon. Oczywiście tylko zakładam, że tak było, 100 % pewności nie mam ;p
Co do wnętrza, to fajnie, że nie ma zbędnych śmieci, ale z drugiej strony, jest tu tak pusto, bez duszy. Przydałby się jakiś kwiatek czy chociaż półka na książki, której nie widzę w żadnym pomieszczeniu, a to dla mnie podstawa, aby w ogóle móc grać. Również przyczepię się do schodów, nie pasują zupełnie. W kuchni nie ma nic specjalnego, jest taka nijaka, niczym nie wyróżniająca. ;p No i kuchenka nie pasuje.
Sypialnia również wydaje się taka bez wyrazu i dlaczego nie pokazałaś tego kącika z biurkiem? Czerwony budzik nijak ma się do kolorystyki utrzymanej w tym wnętrzu. Podobają mi się obrazy na półce, bardzo fajny pomysł.

Przyczepię się jeszcze do stolika przy łóżku, po prostu nie pasuje i z tego co wiem, to załączony jest on w secie ogrodowym, więc nie wiem co robi w sypialni. xD Łazienka z wszystkich pomieszczeń podoba mi się chyba najbardziej. ;p Nie pasuje mi tylko ta zasłona, źle wygląda. Bez oceny, czekam na coś lepszego z Twojej strony. Postaraj się bardziej.
Edit: Zapomniałem o ogrodzie, który jest naprawdę bardzo ładny, widać, że się starałaś. Gdyby tak przelać te starania na wnętrze, to wyszłoby genialnie. Rażą w oczy jedynie te roślinki na chodniku.