Ok czas na kolejne zalegle zdjecia mojej zwyklej rodzinki
Rodzina Dracule / Hiwatari ciag dalszy
U Hiwatarich....
Kai mimo wielu nadgodzin zajmowal sie malym synkiem Daisuke i uczyl go wszystkiego co powinien wiedziec maly dorastajacy berbec.
Kuroko dalej sie uczyl.....na niewidzialnym laptopie QQ ?! wtf xD
Mary Lou ze swoimi corkami - Diva i Rossie.
Kiedy dziewczeta ogladaly TV wieczorem, Kai kladl malego spac - juz pora by zamknac oczka do snu.
Rex tez domagal sie uwagi no i Kai musial zajac sie i psina ^^
Czas mijal i mijal, a Kaiowi byly widac juz pierwsze siwe wlosy
...tak samo jak i u Mary Lou ^^"
Poranek no i pora posilku...a Daisuke znowu zamiast jesc to sie bawi kaszka
Dziewczeta przy sniadaniu...
...no a pozniej zszedl na sniadanie polprzytomny Kuroko...oj nie wyspal sie
Jeszcze byla chwila czasu przed szkola, wiec starszy brat pobawil sie z malym Daisuke.
"I hoooplaaa do goryy!"
A moj biedny Rexio....ma urodzinki i stal sie staruszkiem
Bidulka czesto byl ospany i zmeczony...nawet nie mial sil wstac i jesc normalnie z miski...
Na szczescie po wizycie u weterynarza, psina dostala witaminki i poczula sie o wiele lepiej, dobre jedzenie przyrzadzone przez Mary Lou takze dala efekty....Rex znowu stanal na nogi i byl zywiolowy
Mary Lou pamietala jak kiedys przygarnela Rexa....byl juz duzym szczeniakiem, wtedy jeszcze zaadoptowali mala Venesse....jak ten czas szybko leci...teraz i ona i Rex sie zestarzeli, nawet maja siwew losy
Wolne od pracy, wiec Mary Lou mogla nauczyl Daisuke mowic.
Zanim wszyscy sie zorientowali czas podzialal na rodzine Hiwatarich....Mary Lou sie postarzala...
...Kai rowniez...
...na dzieciaki tez przyszla pora
Oto mloda dorosla Diva - wyrosla na ambitna, dumna panne marzaca o karierze aktorki, chce byc slawna i rozpoznawalna w miescie, a nawet w kraju!
Kuroko, jak to Kuroko nic sie nie zmienil - dalej planuje swoja przyszlosc w dziedzinie naukowej, pasjonuje sie zwlaszcza gwiazdami i planetami - chce zostac Astronomem i pracowac w NASA.
A oto i Rossie - najmlodsza z trojaczkow, spokojna i uczicwa jak zawsze, kocha zwierzeta, marzy o swojej wlasnej stadninie i o koniu, planuje zostac znanym weterynarzem i wyjechac na wies.
Mary Lou miala pelne rece roboty, ale teraz dorosle dzieci mogly ja wyreczac z wiekszosci obowiazkow - szczotkowanie Rexa zostawila dla siebie, kocha swojego wiernego staruszka.
Kai i maly Daisuke na rekach <nie wiem, ale strasznie podoba mi sie te zdjecie ^^>
Dzieciarnia...juz dojrzalsza

siedzaca w jacuzzi...
"Heh, a jednak nadal chcesz zostac aktorka Diva? Tylko, ze tutaj za bardzo nie ma mozliwosci na wybicie sie siostro....ale wierze, ze ci sie uda!"
"Wiem Kuroko, wiem.....ale co mam zrobic? Musze sprobowac...Sunset nie jest takim rozwinietym miastem jak np. Bridgeport lub Starling, ale to nie znaczy, ze sie poddam! Mam nadzieje, ze tobie tez sie powiedzie w Osrodku Langraabow"
W porownaniu z Diva i Kuroko, Rossie nie byla taka pewna swojej przyszlosci, nie chciala opuszczac miasta, swojej rodziny, ale tez marzyla o zyciu na wsi i opiece nad zwierzetami..
Daisuke a ty gdzie leziesz?! Bo spadniesz ty kaskaderze!
Kuroko i jego tosty francuskie
Rossie psuja....znowu Kai bedzie mial co robic xd
Mary Lou odpoczywala sobie w zacisznym miejscu w bibliotece...ach ten spokoj.
Rossie nadal lubila sprzatac...nie to co reszta domownikow.
"Hej synku, a ty co tak sam dumasz nad tymi szachami?.."
"A nic mamo...musze sie skupic, bo niedlugo mam rozmowe kwalifikacyjna..."
"Nie ma co grac w szachy samemu, pokaze ci kilka fajnycn sztuczek! Twoj dziadek i brat wkoncu czegos mnie nauczyli!"
"Hehehe...dzieki mamo!...Kurcze jestes za dobra!"
Diva w swojej pidzamie
A Rossie znowu skacze kolo braciszka...uwielbia Daisuke i spedzac czas z malym.
Diva tez nie mogla zaniedbywac swojego braciszka, czas na laskotki!
Daisuke mial powodzenie nie ma co xD Tyle kobiet uwielbia sie nim zajmowac hahaha!
Kiedy Kuroko dalej wchlanial wiedze z ksiazek, przygotowujac sie na rozmowe...
...siostry zastanawialy sie nad wyjazdem...lecz obie nie byly pewne, czy zostac z rodzina, bliskimi w rodzinnym miescie, czy wyjechac?...mialy metlik w glowie.
Czy Diva i Rossie wyjada i spelnia swoje marzenia poza miastem zostawiajac rodzine daleko? Czy moze zostana i sprobuja w rodzinnym Sunset Valley, nie zostawiajac swoich bliskich? Czy Kuroko dostanie wymarzona prace w osrodku, a moze stanie sie zupelnie inaczej?
CDN ^^