Ultraviolence, nie do końca o to mi chodziło (nie, że gra w ogóle się nie uruchamia, ale że gra uruchamia się, ale po filmiku nie chce się ładować), ale zrobiłam jak poradziłaś. Gra co prawda poszła, ale... Wchodzę do otoczenia, nie ma moich rodzin! Są tylko maxisowe O_o Do tego w downloads zostały mi jakieś marne resztki, całe 10 000 plików diabli wzięli. Nie wiem, co się stało, dziś tylko próbowałam odinstalować rio, ale skapnęłam się że kopii zapasowych nie zrobiłam i zanim ''pasek'' się zapełnił, wyłączyłam komputer... Jaka głupia byłam. Ale to dziwne, bo zdjęcia z gry grzecznie siedzą w swoim folderze, dzielnice mojego miasta stworzone przeze mnie są, wszystko jest oprócz rodzin i domów. Starsze kopie zapasowe dawno usunęłam i opróżniłam kosz, więc nie mam czego przywracać. Program do ratowania utraconych plików raczej nie zadziała, bo kiedyś próbowałam odzyskać coś w ten sposób i program nic nie wykrył... Czy można jakoś uratować tę grę?Błagam, gdybym straciła moje rodziny to chyba bym się załamała