View Single Post
stare 03.09.2012, 10:56   #764
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Chciałam tylko powiedzieć (napisać), że te opcje kontroli populacji w wypadku Zwierzaków są do kitu. Nie radzę z tego korzystać, jeśli macie więcej rodzin pod opieką i chcecie, by one miały zwierzęta. Po odhaczeniu koni, gra skasowała mi dwa konie, które kiedyś były moje, ale podrzuciłam je sąsiadom. Jak ktoś jest w temacie OJSG, to chodzi o Zombiego i Shae. Nie zależało mi na tych koniach jakoś strasznie mocno, ale Shae była owocem zwierzęcej miłości mojej parki arabów z AP... no nie miała zostać skasowana. Miałam nadzieję, że to wyłączy bezdomne zwierzęta i dzikie konie, może w końcu jednorożce przestałyby mnie nękać, ale nic takiego, zwierzaki nadal wałęsają się po mieście. Tak sobie myślę, że może kiedyś Twallan mógłby dodać opcję automatycznego kasowania pojawiających się zwierzaków do któregoś swojego moda, ale raczej się na to nie zanosi... Póki co jest doraźna pomoc Master Controllera, którym można zwierzaki kasować, ale nie powstrzymuje ich to przed pojawianiem się...

Zdaje się, że jutro premiera światowa dodatku... Mi Merlin.com wyśle dopiero 7 wrześnie, więc dojdzie na poniedziałek. Ale jakoś przeżyję
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem