View Single Post
stare 03.09.2012, 12:24   #105
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Ach, ci paparazzi...

Nadine polecam Nraas Story Progression, z resztą ja wszystkim polecam tego moda ;p On podmienia przebieg historii od EA na lepszy, bardziej dopracowany i dzięki niemu nie będziesz miał w mieście wysypu emerytów. Bo normalnie simy rzadko zakładają rodziny a jeszcze rzadziej mają więcej potomków niż jeden, dlatego po pewnym czasie grania w mieście od groma jest emerytów. W tym modzie tego nie ma, bo prawie wszyscy zakładają rodziny i możesz ustalić minimalną liczbę dzieci, jakie mają simowie mieć. Jak ustawisz 2 to powinieneś mieć wyrównany poziom. Jak ustawisz 3 jak u mnie, to będziesz miał przewagę młodych. Dodatkowo, jeśli masz dodatek Pokolenia, to tam możesz sobie ustawić długość życia poszczególnych grup. Jeśli ustawisz jakąś małą liczbę dni emerytom to dodatkowo odmłodzisz miasto bo będą szybciej po prostu naturalnie wymierać. Uhhh, to wszystko brzmi jak jakiś chory eksperyment naukowy na ludziach

Aha i dodam, że ten mod nie zepsuje Ci gry, nawet jej nie powinien spowolnić. Ja używam go od dawna, jeszcze nie miałem z nim problemów.