View Single Post
stare 03.09.2012, 12:57   #867
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Aniak99:
Kalafjor miał podobny błąd, zerknij tutaj: http://forum.thesims.pl/showthread.p...ny#post1553603

A korzystając z okazji:
Cytat:
Napisał ja
1. Po reinstalce mam problem z otoczeniami - po załadowaniu bardzo często nie pokazuje się obraz okolicy, tylko pozostaje plansza ładowania. Pojawia się tylko panel kontrolny, a obraz mruga. Na parcelę muszę wchodzić na czuja, bo nic nie widzę, tzn. na ślepo objeżdżam myszką ekran i czekam, aż znajdę i podświetli mi nazwisko rodziny. Nie dzieje się tak za każdym razem, ale przeważnie. Czasem pomaga zminimalizowanie gry i jej przywrócenie, ale ostatnio zauważyłam, że coraz rzadziej.
Cytat:
Napisał ja
Nadal nie umiem sobie z tym poradzić, nie wiem, czemu tak wygląda obraz mojej okolicy (okolica, dobre sobie...). Najpierw mruga plansza ładowania, a gdy chcę znaleźć dom, to te wszystkie napisy, podświetlenia itp. po prostu już zostają. Poza tym, gra chodzi zwyczajnie i nic złego się nie dzieje

Mam rozwiązanie na mruganie planszy z widokiem okolicy - kiepska karta graficzna, która nie potrafi udźwignąć przeładowanej okolicy. Ponoć problem znika po wymianie karty na lepszy model ;] (jeszcze nie sprawdzałam, bo nie mam jak zmienić karty, ale wyczytałam to w kilku miejscach, więc myślę, że to jest rozwiązanie).
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem