View Single Post
stare 03.09.2012, 14:54   #1064
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Pobrałaś też moduł cheatów? Chociaż głupie pytanie, raczej pobrałaś, skoro możesz ustalać relacje. Osobiście nie wiem jak to zrobić, bo nigdy nie miałam takiej potrzeby by grzebać w drzewie, a jak wiadomo, "potrzeba matką wynalazków". Jak już w końcu dorwę się do Master Controllera, to spróbuję poszukać tych opcji.
Ha, widzisz, wcale nie takie głupie! Mam tylko podstawę moda, reszty nie ściągałam. Nigdy nie czułam takiej potrzeby, bo, jak już kiedyś wspominałam, Master Controller służy mi głównie do edycji simów w CAS. Może rzeczywiście spróbuję pobrać ten dodatkowy moduł i wtedy coś pokombinuję... Na jakiej zasadzie to działa? Po prostu pobieramy odpowiedni pliczek, ładujemy go do Mods i po odpaleniu gry, cieszymy się większą ilością dostępnych opcji w MC, tak?

Wracając do sedna, generalnie sama jestem przeciw gmeraniu w drzewach genealogicznych, ale zmusiła mnie do tego sytuacja. Matka dziecka jest nastolatką, ojciec młodym dorosłym. Mieszkają razem, mają zamiar się pobrać, a dzieciak w drzewie połączony jest tylko z matką - zupełnie tak, jakby ona była wiatropylna... Taki drobny szczegół, ale psuje mi całą koncepcję Chyba jednak zabiorę się za to dopiero po aktualizacji gry i modów.