Ok, zauwazylam, ze jak sie ma wiecej osob w drzewie, to te drzewo sie skraca i nei widac wszystkich....jedyna opcja to edycja w paincie - teraz powinno byc juz w porzadku
Kuroko, Rossie oraz Divy nie zaznaczalam w zwiazkach, bo oni wszyscy zmienili partnerow,a takie szkarady wybrali, ze masakra....musze im zmienic xD Musze pozniej zupdatowac drzewo, gdyz Malana i Kise maja kolejne dziecko, a i Ginny sie urodzilo malenstwo

Ale to pozniej....hehe.
Rodzina Dracule ciag dalszy
Po przeprowadzcce do nowego domu ( wiekszego, bo tamten byl za ciasny na trojaczki, 2 koty i jeszcze 2 doroslych...) Sutton korzystajac z wolnego dnia od pracy zajmowala sie ukochanymi zwierzakami - Gerardem i Milia.
Tony nie odpoczywal - czas spedzal wynajdujac nowsze skuteczniejsze leki dla szpitala.
W tym czasie dzieciaki swietnie sie bawili majac dzien wolny od szkoly
Zabawa zabawą, ale odrabiac lekcje tez trzeba.
A oto Tony i jego nowiutkie akwarium
Talent do wynajdywania gadzetow i wynalazkow Draculowie maja we krwi...najpierw Mihawk, potem ojciec Tonyego William, a teraz Tony
Gesiego, gesiego do szkoly...i raz i dwa i raz i dwa!
Charla byla typem imprezowiczki...nie lubila sie uczyc, przez co dostawala czesto szlabany od rodzicow.
Chlopcy za to byli grzeczni i uczynni, uwazali na lekcjach....i dostali za to pyszne lody!
Charla musial sie obejsc smakiem....xD
Ale nawet i chlopcy niekiedy sie wyglupiali...Kecie zachcialo sie zrobic psikusa swojej wychowawczyni....na nieszczescie Sutton wszystkiego sie dowiedziala i porozmawiala sobie z synem
Tony znowu grzebal...tym razem w smieciarce chcac ja ulepszyc.
Tetsu byl najbardziej podobny do matki - uwielbial eksperymentowac z eliksirami, uwielbial gwiazdy i wszystko co dziwne i pokrecone...
....nawet jesli mu sie nie udaje tak jak Sutton i Tonyemu maly sie nie poddaje xd
Milia za to cos uwielbiala skakac i przewracac Keite xD hahah
Sutton znalazla nowe zajecie rzezbiarstwo....ale jak szybko zaczela tak szybko zakonczyla...po godzinnym rzezbieniu i osiagnieciu 10 poziomu O.o...
Gerard za to lubil Keite na inny sposob - zawsze sie o niego ocieral i go oznaczal
Kiedy Sutton saczyla swoj sok plazmowy...
...dzieciaki wspolnie ogladaly telewizje ;]
Pomimo pracy w szpitalu Tony nadal cwiczyl swoje cialo i umysl...nie chcial na starosc wygladac jak pomarszczona skarpeta xD
"Mam cie zjem cie graaaa!"
"Witam, witam...w moich skromnych progach..czy napije sie pani herbaty?.."
Tetsu dostal sie do najlepszej grupy uczniow w szkole - nie obylo sie bez prezentu za swietne wyniki w nauce
Nie wiem jak okreslic te zdjecie...ale spodobalo mi sie xd
Czas relaaaaksuuu aaaaccchh!
"To jest zycie...." xD
Zwykly poranek i juz wszyscy zaczeli biegac ze swoimi sokami plazmowymi po domu O.o
Wieczorne wylegiwanie i relaksowanie....dobre towarzystwo....piekne niebo...czego chciec wiecej?
Kiedy dorosli wylegiwuja sie w domowej saunie...dzieciaki zabawialy sie w bitwy na poduszki.
Kotki tez mialy swoje zajecie...Gerard ostrzyl pazurki...a mala Milia slodko spala
Rewia mody Charla i jej pidzama z kocimi kapciami xd
Sutton po odwiedzinach nowych sasiadow :3 hje hje hje.....
...nastepnego dnia tez przyszla do....znacie ja

?
Sutton od razu zaprzyjaznila sie z Katherina ^^
Jak sie okazalo Charla miala coraz gorsze stopnie w szkole ( o.O loool?) i Tony czesto dawal jej szlabany, zabieral rzeczy itd....kurcze surowy tatusiek sie z niego zrobil

hahaha! Charla bidulka prosi o przebaczenie i poprawe...
...Tony mysli i mysli, ale jednak daje corce jeszcze szanse na poprawe i oddaje jej ukochanego misia xD (na serio!)
Pozniej Charla poprosila Tonyego o pomoc w nauce...tata okazal sie bardzo pomocny w rozwiazywaniu rownan z matematyki
Kolejny romantyczny wieczor....masazyk na dobre spanie ^^
Moze i czescie to Sutton lezala plackiem na stole...ale Tony nie narzekal

xD
Romantycznej atmosfery nie bylo konca..wkoncu nie mieli czesto okazji pobyc ze soba z powodu pracy i dzieci...
Keita juz biegl cos sie spytac ojca....ale jak zobaczyl Tonego z Sutton....odwrocil sie i poszedl do srodka xd
A mila atmosferka przeniosla sie na gore do sypialni

...
...a dalej to juz wiadomo ^.^
I na koniec moja pokojowka xD W tle Milia spi sobie w najlepsze na blacie kuchennym.
CDN ;p