Te zdjęcia są przepiękne, klimatyczne, nastrojowe, ach! Jesteś moim mistrzem, hah

No i oczywiście nie można zapomnieć o cudownych simach Mefisto <wybacz, zanim przyzwyczaję się do nowego nicka, minie jeszcze trochę czasu>
Co do tekstu - nie mam żadnych zastrzeżeń, naprawdę. Tak miło się czyta dobrze rozplanowane FS, bez błędów, autora, który naprawdę się stara i to widać!

A Alice jest świetną bohaterką, szczególnie podobała mi się jej rozmowa z Olivią
Cholera, chłopie, zawstydziłeś cały dział FS. Jesteś jednym z najlepszych na tym forum <hm, może się już powtarzam, ale będę ci to tłuc do głowy, aż zrozumiesz

>
Zgadzam się jednak z Lirą, za długie odstępy, ale ja rozumiem, jako, że również piszę - czasami trudno się zmusić, a lepiej pisać wtedy, gdy się naprawdę ma na to ochotę.
Jej, może jakieś wady? Jakoś nie umiem się ich doszukać :< No, mistrzu, twórz dalej :>
Poza tym, co jest, dwa komentarze? Skandal. Poza tym nie lubię jak ludzie wchodzą, czytają i nie zostawiają po sobie ani komentarza <cii, że ja też tak czasem robię, staram się poprawić ^^>. Może ta zasada ich zmobilizuje
Ja w każdym razie życzę jak najwięcej weny i pomysłów i przede wszystkim przyjemności w dalszym prowadzeniu FS. Kochamy twoje twory i prosimy o więcej

!