View Single Post
stare 05.09.2012, 14:26   #73
Zielona Herbata

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simsowe historyjki Julii11

Kiedy mam chwilowy wolny czas (szkoła :c) daję zdjęcia.
NIE OBIECUJĘ,że notka pojawi się w weekend. Z rodziną trzeba też trochę czasu spędzać.

Rodzina Savage, seria II,odc. 2

Ostatnio skończyliśmy na MEGA MEGA pozytywnej wiadomości,yay. :3
Wiadomo,że ciąża ma swoje zalety i wady,więc często Julkę plecy bolały. (Hmm,już w trzecim miesiącu XD)
NAJLEPSZYM RATUNKIEM przed obolałymi plecami jest mąż. 8)

Mimo,że Bryce pracował w Policji,a Julka odpoczywała w domu,mieli czasem wspólny czas na czytanie książek o dzieciach.
(tak tak tak.. przygotowania do porodu :>)

Jabłko ? JABŁKO ! XD Czyli już można dowiedzieć,jakiej płci będzie nasz berbeć. :3

I czas na kolację i jej konsumpcję. :]
HEY NO SORRY,OD KIEDY BARSZCZ BIAŁY JEST ZAPIEKANKĄ ?! XD

Powoli pokaźny brzuszek w trzecim miesiącu ciąży. ^^

Nasz seksi policjant (nie,już nie playboy osmolony D: ) miał długie rozmowy z szefem,a Julkę szlag trawił i poszła spać. >D
I potem zamiast spać,czytał książki o ciąży. Widać,że z niego ojciec niezły będzie !

Jednak go Julka przyłapała na czytaniu książek,plecy ją bolały. D:

Seria zdjęć pokazujące ich każdy poranny dzień :>

Bryce zanim popędzi do roboty,to musi pogłaskać brzucholek. To takie rodzinne,aż się wzruszyłam. XD

Dziewczyna postanowiła gdzieś sobie pojechać,pojechała na stadninę,i poznała Honey Darnell,z którą się zaprzyjaźniła,miały dużo wspólnego. :]

Zajadanie jabłek = 100% chłopiec. :3

Pogadała sobie z konikiem koleżanki. :> Ma na imię Skedaddle (jezu,ja znam imiona wszystkich simów w grze :o XD)

Umówiła się z mężusiem,żeby się tam spotkali. NA POWITANIE GADU-GADU DO MALUCHA ! *-* I tuli tuli do żonki.

Coraz większy brzusio,yay. 3333333333333333333333

To na razie tyle,następna część w piątek. :>
~ Julia11

Zapraszam na mojego bloga: Herbal Sims
Zielona Herbata jest offline   Odpowiedź z Cytatem