View Single Post
stare 06.09.2012, 07:50   #478
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3

Okk! Ciag dalszy nastapil - jako, ze nadszedl nowy dodatek, to wprowadze kilka watkow nowych przedmiotow ;D kazdy jest ciekawy co nie xD?

Rodzina Dracule ciag dalszy

Tony i Sutton postanowili odwiedzic Kisego i Malane wraz z dzieciakami .
Tony juz plotkowal ze swoim bratem blizniakiem...ach ci chlopcy.

Sutton i Malana w uscisku - tak malo mieli czas dla siebie odkad zajeli sie rodzinami, dziecmi i obowiazkami domowymi.

Sutton juz wziela na rece nowego czlonak rodziny - nie pamietam imienia hahah xD kochany nrass -Malana za to poinformowala dzieci, by grzecznie sie bawili.

W Sutton znowu obudzily sie macierzynskie odczucia.

Dzieciaki nic a nic sie nie nudzily, gadali, smiali sie, pocieszali...

Malana juz sie wziela za robienie nalesnikow xd

A rodzice siedzili i obgadywali wszystko i wszystkich przy telewizorze.

Kazdy walnal inna mine xD

Malolaci zajeli sie zabawa w berka ;D

Gra w "papier, kamien i nozyczki"

Taniec polamaniec wedlug Kisego

Pewnego dnia gdzies na parceli, gdzie byl Kise jakas simka zle sie czula - od razu wszyscy zebrali sie wokol niej...

...a Tony jako znany lekarz zajal sie pacjentka i ja badal

Niekiedy fajne rzeczy robia simy podczas badan ;D hahah idzie sie usmiac xD

Zanim Charla idzie spac musi zajrzec pod lozko czy nie ma potworow xd

Z ciekawosci odwiedzilam cmentarz w nocy...

.....eee troche duzo duchow...??...

masakraa! Plaga duchow QQ tak to jest jak sie ma caaaly cmentarz w nagrobkach -_-....

Najlepsze jest to, ze gdy Tony dowiedzil cmentarz z Sutton ( jej sie widok ducha niezbyt podobal)...

...Tony zajal sie badaniem schorowanego...ducha?? WTF?

Wyprobowanie magicznej stylizacji nowego lustra z dodatku ;D

Krolowa i Krolowie Dworu...xD

Ja tak patrze....i patrze, a Sutton ciagle uciekala gdzie pieprz rosnie!! Ale why??...

Potem zauwazylam, ze jak przyszla sprzataczka przerazila sie, upuscila smieci/pranie...

...bo zobaczyla panne Koscidle xD Buhahahahah!

Widzac to babeczka od razu poszla i sie zwolnila xD

I ciekawostka....Koscidla chciala naprawic zgniatarke na smieci, ale pokopal ja prad...

...i po osmoleniu wygladala jak normalna simka O.o

Keita spokojnie sobie cwiczyl na pietrze zdala od dziwolagow

Charla za to namalowala swoj pierwszy obrazek warty 2 simoleony ;p

Njalepsze, ze teraz czesto mam przerazonych simow pod domem z takimi minami xD "Heeeelp!!!"
Ale ma to swoje plusy, bo nie nachodza mnie teraz paparazzi!!!! hahahahah, kochana Koscidla

Sutton zachcialo sie kiedys pogrzebac w ulu, skonczylo sie na szczescie tylko uzadleniem.

Wieczorami obserwowala niebo, czekajac na pelnie

I znowu moje dzieciaczki

A panna Koscidla lubila psy, nawet je uczyla siad, lezec itp xD

Dzieciaki ciekawskie postanowily odwiedzic cmentarz noca w pelnie ksiezyca ;p

Nie wiem jak wy, ale wtedy.....dzieciaczki wygladaly przerazajaco w te pelnie QQ xD hahahah!

...no i tylko jeden zombiak mnie odwiedzil....po czym poszedl skorzystac z sauny -_-....

Sutton poszla sobie na ryby, ale cos...nie chcialy jej brac i nie byla zadowolona.

Zabawy w wannie - uwielbiam je

A kotki sobie flirtowaly

Tony czesto mial dyzury o roznych porach dnia i nocy przez co byl zmeczony i czesto zdrzemal na kanapie.

Ktoregos dnia do Tonyego zadzwolil jego ojciec - William z wiescia o ich przeprowadzcce.
"Synu wpadnij do nas, pokaze ci dom twojego dziadka i babki, wkoncu udalo mi sie go wykupic....jest to przeciez nasz prawdziwy rodzinny dom z korzeniami, bede na ciebie czekac!"
"Jasne! Przyjade go zobaczyc!" - powiedzial Tony i szybko sie ubral.

Gdzies na obrzezach miasta Tony wkoncu dotarl do willi "Draculow" - kto pamieta ten dom to pamieta ;D Tam zaczela sie historia Mihawka i Kate.

Gdy Tony wszedl do srodka przywitala go...Ginny ;D

Malutka April tez sie tu znalazla ^^

Tony pogawedzil troche z siostra o nowym domu, jej zuciu z Gaara i malej April, potem zapytal sie, gdzie jest ojciec.
"Tata jest na gorze, opiekuje sie teraz moja pociecha mozesz isc ja zobaczyc!"

Jednak zanim Tony poszedl na gore zajal sie mala April ;D

Ja tam patrze co robi Tony, a Ginny ciekawe rzeczy robi....xD

Wkoncu na gorze Tony spotkal ojca z dzieckiem od Ginny i Gaary

Pogadali o starych dobrych czasach tu spedzonych, o dziecinstwie Willa, posiadlosci.

I znowu Ginny

Wkoncu przyjechala Helena i ucieszyla sie na wizyte Tonyego, pogadali, pogadali i uscisneli sie na pozegnanie.

Gerard okazal sie za to bardzo przywiazanym kotem...lazil za Sutton nawet do biblioteki O.o xD

Charla byla bardzo utalentowana i pisala ksiazki juz w wieku szkolnym! Zeby to jeszcze chciala sie uczyc tego co musi....xD

Tetsu za to uwielbial przesiadywac przy szachach i mowic sam do siebie xd

Keita byl bardzo wyluzowany, gadatliwy i czesto wisial na telefonie z przyjaciolmi

"Zdechl kot" xd

"Co tu tak smieeeerdzi?" - czy wy tez patrzac na to zdjecia patrzeliscie sie na jego cialo zamiast czytac podpis xD? hahaha

Saczenie soku plazmowo-pomaranczowego wczesnego rana

CDN
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem