View Single Post
stare 09.09.2012, 21:13   #213
Master of Disaster

Reputacja: 26
Domyślnie Odp: by Master of Disaster

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Chodzi do szkoły prywatnej i taka fryzura jest tam dozwolona? Co za liberalny system edukacji! xD
Wiesz, w końcu to USA
Dziękuję wszystkim za opinie. Wypisałam sobie większość dodatków, których używam do tworzenia Simów w stylu Maxis-Match, ale większość jest na GoS, a strona coś dziś nie działa, jak zdążyłam się przekonać :/ Mam nadzieję, że to tylko tymczasowo... Ale część wypisał Kenny w tym poście.

OK, tak się składa, że mam do pokazania kolejną Simkę. Co prawda już ją gdzieś pokazywałam, ale... popracowałam nad nią troszkę, nieco dopieściłam, i myślę, że teraz można ją pokazać jak to skończone dzieło

Tak, to jest ta dziewczyna, z którą Blaine jakiś czas temu był na wakacjach. Ale obrosła w piórka ostatnimi czasy - ma spore powodzenie wśród mężczyzn, dobrze jej się powodzi w pracy i tak dalej...

Dzięki urokowi osobistemu i odrobinie psychologii nie ma problemów z negocjacjami - mało kto uzyskuje dla firmy tak korzystne kontrakty jak ona.

Tyle na razie. Wiem, że trochę mało, ale ostatnio mnie wciągnęły inne gry. Choć mam nadzieję, że to się nieco zmieni teraz
Master of Disaster jest offline