View Single Post
stare 10.09.2012, 16:06   #49
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Re: The Sims 3: Nie z Tego Świata - wrażenia z gry

Cytat:
Napisał Trykuu. Zobacz post
Ta nowa okolica wydaje mi się jakoś mało magiczna, czy też klimatyczna. I gdzie cholercia w takiej mrocznej miejscowości miejsce dla słit wróżek?
Trykuu, z ust mi to wyjąłeś... Przez to piękne, malownicze tło, wyświetlające się podczas ładowania otoczenia, narobiłam sobie tyko nadziei (nie, nie oglądałam wcześniej screenów). Moonlight Falls wczytało się i... czar prysł. Wokół sama przygaszona zieleń i pełno nijakich domostw. Drzewko tu, drzewko tam... Wydaje się, jakby twórcy kompletnie nie mieli pomysłu, jak zagospodarować tę wielką przestrzeń. Parcele publiczne też jakieś mało specjalne... Myślę, że nie będzie to żadnym nadużyciem z mojej strony, jeśli powiem, że mocno się rozczarowałam. Zaryzykuję nawet stwierdzenie, że nowa okolica wygląda gorzej od Sunset Valley, które dochodzi razem z podstawową(!) wersją gry. Nawet Twinbrook, które z czarostwem ma niewiele wspólnego, pod względem klimatu bije Moonlight Falls na głowę - szczególnie, jeśli spojrzy się na część, w której ulokowane są bagna. Wprost idealne miejsce dla złej, nikczemnej wiedźmy, mieszkającej w domku na kurzej łapce :>