Temat: Alice Waters
View Single Post
stare 11.09.2012, 12:23   #82
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: Alice Waters

Cytat:
Napisał Larandil Zobacz post
Moj Drogi, wiesz, ze jestes moim mistrzem?
tak? to co ja mam tu komentowac?
Komentuj chociaz, że przeczytałaś. :<
Cytat:
Napisał Larandil Zobacz post
ubostwiam, wielbie i kocham
To też jest dobre jako komentarz.
Cytat:
Napisał Aleksander Zobacz post
Te zdjęcia są przepiękne, klimatyczne, nastrojowe, ach! Jesteś moim mistrzem, hah No i oczywiście nie można zapomnieć o cudownych simach Mefisto <wybacz, zanim przyzwyczaję się do nowego nicka, minie jeszcze trochę czasu>
Mefisto się cieszy.
Cytat:
Cholera, chłopie, zawstydziłeś cały dział FS. Jesteś jednym z najlepszych na tym forum <hm, może się już powtarzam, ale będę ci to tłuc do głowy, aż zrozumiesz >
Może i zawstydziłem(oh ah skromność), ale moja droga, gdybyś wreszcie pokusiła się o napisanie jakiegoś fotostory, to z całą pewnością ty byś tutaj była mistrzem. Czytałem twoje opowiadania, masz po prostu genialne opisy. Sam chciałbym tak umieć, moje są mdłe i krótkie, jakby na siłę.
Cytat:
Zgadzam się jednak z Lirą, za długie odstępy, ale ja rozumiem, jako, że również piszę - czasami trudno się zmusić, a lepiej pisać wtedy, gdy się naprawdę ma na to ochotę.
O ile prawdą jest, że co do niektórych czas się wydłużył(trzeci odcinek i ósmy), ale osobiście uważam, że odstępy jeden odcinek na miesiąc są dobre. Tylko że, no właśnie, komentujcie! Jak nie mam komentarzy, to nie mam ani chęci, ani weny. A tak przynajmniej jedno z dwóch. x)
Cytat:
Ja w każdym razie życzę jak najwięcej weny i pomysłów i przede wszystkim przyjemności w dalszym prowadzeniu FS. Kochamy twoje twory i prosimy o więcej !
Dziękuję. Ja za to życzę ci, żebyś wreszcie przełamała się i zrobiła swój własny temat w dziale fotostory.
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem