Odp: Dom Torre Blanco
Faktycznie, bryła nie za ciekawa, ogród też nie powala (w sumie to nie wiem czy 2 drzewka i pare kwiatków można nazwać ogrodem). No i do tego ciemna cegła pokrywająca cały budynek, nie wygląda to za dobrze. :c
Jeżeli chodzi o wnętrza, to tutaj jest już duuużo lepiej. Podoba mi się przedpokój. Jest mały, ale przytulny i zachęca do zwiedzania pozostałych pomieszczeń. Nie pasuje mi tylko ten fotel, ale to mały szczegół.
Salon również prezentuje się całkiem dobrze, podobają mi się meble. Dziwnie zaś wyglądają te zasłony. o.o Są zbyt obszarne jak na gabaryty tych okien. No i brakuje mi telewizora. ;c Nie lubię też tego dywanu. Na twoim miejscu walnąłbym taką samą podłogę, co masz w kuchni i dał jakiś fajny, jasny dywanik.
Kuchnia wg mnie jest najlepszym pomieszczeniem w tym domu. ^^ Zmieniłbym jedynie pokrycie ścian, bo ta biel z deczko przytłacza.
Do łazienki natomiast wniósłbym jakiś kolorowy akcent, bo jest jakoś tak ponuro, ale ogółem nie wygląda to źle. Nie podoba mi się tylko ta wanna, wkurza mnie ta nienaturalnie błękitna woda X.x
Sypialnia również nie jest zła. Widać, że chciałaś ożywić to wnętrze. I faktycznie, udało Ci się. Może jest trochę za pstrokato, ale to i tak lepsze od nudnej szarości.
Nie mogę zdzierżyć jedynie tego oczoje*nego krzesła i lustra. >.< W ogóle mi to tam nie pasuje...
Podsumowując, wnętrze jest okej, natomiast bryła i ogród są nie do zaakaceptowania. Dlatego moja ocena to 5,5/10.
|