Temat: Simy Mileny
View Single Post
stare 13.09.2012, 18:00   #19
Mile

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simy Mileny

Nie spodziewam się, że dostanę tutaj same pochlebne opinie wynikające z samego faktu, że raczyłam łaskawie podzielić się z Wami swoim tworem, dlatego, że nie robię tego łaskawie tylko chcę i zależy mi na Waszej opinii i jestem przygotowana na krytykę; wiem, że nie ma możliwości podpasowania się każdemu. Nie burzę się jak obrażalskie dziecko, po prostu ją przyjmuję i pogodziłam się z tym, że komuś może nie podobać się mój sim.
Jestem osobą bardzo ugodową i chcę z każdym żyć w przyjaźni, chodziło mi o to, że sima nie można nazwać męskim nigdy nie będzie go można nazwać męskim bo to jest lalka - ładny, śliczny a nawet przystojny ale i tak pozostanie laką, być może ja mam inne pojęcie czegoś męskiego - to jest coś bardziej sexi i żaden nawet Robert Moore stworzony przez Myrtek tego nie może zapewnić - tak ja uważam.
Przepraszam Krestel jeżeli poczułaś się poruszona i może nawet obrażona, tylko wyraziłam swoje zdanie, być może użyłam złych słów, naprawdę nie chciałam.
Zaczęłam grać w Sims trochę z nudów i trochę z ciekawości symulacji życia, nie spodziewałam się, że istnieje aż tak aktywne tutaj forum i istny świat żyjący wokół tego.
Czytając wszystkie opowieści uświadomiłam sobie ile siły i energii ludzie poświęcają tej grze.
Na prawdę podziwiam wszystkich którzy tworzą świetne simki i simów a już tych co tworzą niezależne ciuchy i obiekty to mistrzostwo świata w porównaniu z twórcami EA.
Nie chcę przedłużać i Wstawiam tylko twarz simki i sima żeby się dowiedzieć od Was w jakim iść kierunku, bo chcę coś z nią i z nim zrobić ale nie wiem jak twarz jest jakaś kwadratowa takie mam wrażenie. Proszę o odpowiedź.

Mile jest offline   Odpowiedź z Cytatem