View Single Post
stare 13.09.2012, 18:02   #63
Laselight

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Nudne historie by Ll

Obiecany wczoraj odcinek Shelderów

Rodzina Shelder , odcinek 3

W AP nastała pełnia. Na początku wiadomo co było. Dostali nastrójnik 'pocałunki w pełni'.

Później uczył się zaklęć. Ma na razie punktów za mało . : (

Skoro to pełnia to przyszła miła pani. Była bardzo zielona w sprawach ogrodnictwa i przypadkiem wyrwała roślinę z ogródka.

Lecz zdaniem czarodzieja przegięła , bo zniszczyła jego własność. Rozpaczał po stracie ukochanej roślinki i ją zmienił w normalnego obywatela tego miasta. Że też sąsiadom nie chodzą po ogródkach.

Kolejny dzień w AP.
Ritta zajęła się pisaniem swojego dzieła literackiego , którego jeszcze nie wydała przez brak czasu .
Damon po wczorajszych doświadczeniach postanowił kupić dmuchawkę. Nie było go stać na ochroniarza , niestety.

Potem oszalał [meksykańska fala].

Miał dość siedzenia w chacie. Żonki nie dało się wyciągnąć na dwór , więc poszedł samotnie na siłownię. Zobaczył tam ciemnowłosą Lyndę (tą nową bohaterkę).
Chodzili razem do szkoły. Wtedy była dobrą , sumienną dziewczyną. Od czasu kiedy zamiast jej wybrał Rittę zmieniła się. Rujnowała ludziom życie , zabijała przy użyciu magii - tak jak Damon była czarodziejką. Przeprowadziła się do AP. Wiedziała , że tam są. Od razu , gdy zobaczyła Damona podeszła do niego.
- Cześć Damon , pamiętasz mnie? Ale to były czasy , babka od fizyki i w ogóle. Powodzi ci się i nie przelewa?
- Jest super. Ożeniłem się z Rittą , mieszkamy w domku , mamy ogród , psa...

Lynda , gdy usłyszała słowo ożeniłem była zdenerwowana , lecz nie dała po sobie tego poznać.
Razem poćwiczyli. Był tak podekscytowany , że aż spadł.

Pare godzin później Lynda wyskoczyła z propozycją.
- Wiesz , może pójdziemy dziś w nocy do parku? Zobaczymy , czy jesteś taki dobry w czarowaniu