View Single Post
stare 13.09.2012, 19:25   #67
Simbelmyne

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3: Nie z Tego Świata - wrażenia z gry

Ogólnie gra mi się baardzo podoba, najchętniej grałabym cały dzień, ale niestety nie mogę : ( Ja z zombiakami nie mam problemu. 2, 3 pierwsze pełnie-> było ich tak z 3-4 w moim ogródku, nie przeszkadzały mi. Ale w ostatnią pełnię ani jednego na mojej parceli i mi smutno, bo chciałam wypróbować jedno zaklęcie na zombiakach. Może jak jutro pogram to będą.
Trochę mnie irytuje, że wilkołak sam po pełni się nie zmienia w człowieka, bo o 6 musi już jechać do pracy i to śmiesznie wygląda, jak do samochodu na czworaka biegnie Ale czasem się zapomina i to mnie denerwuje.
Mebelki ładne, niedługo zacznę robić duży dom z meblami typowo z NZTŚ. Zgadzam się z poprzednikami, urzekł mnie dom Ćwirów, postarali się. O nowej karierze się nie wypowiem, jestem dopiero na 4, 5 poziomie, ale zapowiada się fajnie.
Minusem jest arena dla mioteł, taka.. mała o.o Moim zdaniem źle także zrobili, że wszyscy mogą latać, przydałoby się ograniczenie rasowe. I dlaczego wróżka nie lata, tylko chodzi? Po coś ma te skrzydła.
Simbelmyne jest offline   Odpowiedź z Cytatem