View Single Post
stare 15.09.2012, 07:48   #3
kacperprze

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Vacation Time

Ja znalazłem coś takiego http://sims.arhn.eu/
Cytat:
"Zamieszkaj na egzotycznej wyspie, gdzie otoczenie gwarantuje sielankowe życie. Nurkuj w oceanie szukając zatopionego skarbu, przeczesuj plaże i twórz biżuterię z muszelek oraz kwiatów. Eksploruj wulkany, wodospady i dżungle… możesz spotkać nawet jednego z samotników, tajemniczego tubylca lub mityczną syrenę. Przejedź się na tyrolce lub góralu (rowerze) po aktywnym wulkanie! Simowie myślący o biznesie mogą mieszkać i pracować w bardziej rozwiniętej części wyspy, mogą prowadzić sklepy i stoiska lub stworzyć i zarządzać własnym kurortem. Od małej kabiny plażowej po hotel z pełnym zakresem usług. Wraz z turystami odwiedzającymi wyspę w różnych okresach czasu – każdy ze swoimi dziwactwami, celami i historiami – pojawi się wiele okazji do zarobienia pieniędzy i spotkania nowych Simów do zawarcia długich (lub jednonocnych) przyjaźni."

Otoczenie wyspy sprawia, że zarządzanie (biznesem) jest łatwiejsze i zabawniejsze
Odkrywaj tajemnice wyspy
Plażowe aktywności: opalanie, imprezy na plaży, siatkówka plażowa, wędkarstwo sportowe, snukrowanie
Nurkuj wewnątrz wraków po skarby i perły
Zbieraj muszelki i wyspiarskie pamiątki, twórz biżuterie i inne egzotyczne przedmioty
Nowe ścieżki kariery: poszukiwacz skarbów, ratownik, strażnik górski, szaman
Zawieraj przyjaźnie z tubylcami i syrenami
Jeżeli to prawda to brzmi ciekawie ale mnie zaintrygowały syreny