View Single Post
stare 16.09.2012, 19:57   #11
Horsez

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Rodziny Koniny:-)

Rodzina Sagarów.
Witajcie Mili czytelnicy,dawno trochę mnie tu nie było.. za co naprawdę, naprawdę bardzo przepraszam. Będę starała się w miarę możliwości ( szkoła, egzaminy, projekty etc.) dodawać Sagarów tak abyście o nich nie zapomnieli. A wię zapraszam na Odcinek

Miłość między Arenem i Lilly, nie malała. Zakochana w liceum para, nadal była w siebie wpatrzona, a oni sami nie widzieli poza sobą świata.

A tutaj nasza poczciwa Elenka.. kociara..

I jeden z jej kotów, bodajże nazwany Skarpetka

A tu nowy partner Eleny- Irvin, poczciwy dobrze zarabiający Chirurg

Elena czuła że jest przy nim bezpieczna, potrzebowała stabilności na staruszkowe dni.

Zakochany Chirurg, uważał że Elenka to ósmy cud świata.

A tu dwójka synów -Dominica i Olki. Arthur i Dacjan, powiem wam że bardzo mi się podobają.*.*

Arturek3 najładniejszy nastolatek jakiego miałam w simsach, jestem taka dumna z niego.

I młodsza latorośl- Dacjuś, ma fajne oczęta po matce.

-Kurde przytyło mi się ostatnio... a może nie spadło po porodach? ja... cie.. piernicze..

Dominic natomiast czł się jak tapmadel,kompletnie mu odwaliło po wyborach OJSG, co chwila jakieś pozy uskutecznia. jako dorosły jest przystojny, zarosttomniekręci.

-Mój, stary jest szekszi- czaisz?!

Uczucia między Dominikiem i Oleńką nie wygasały, mimo stabilności związku, ognia tam nie brak.

I kwiateńki dla Oleńki

A tu braterski ścisk, Arthur dbał o młodszego brata.

I wszyscy razem.

A teraz na chwilę pójdziemy do domku naszych dziewczynek♥

-Wiesz, Bibi.. jestem z tobą taka szczęsliwa.

-Zostaw nas same.. chce jej pokazać jak ją kocham!

Bibi kochała Lolkę, ponad życie.. były sobie przeznaczone.

Ogień, namiętność czyli Sex, Drugs, and RocknRoll

Dziewczyny czuły się z sobą wyśmienicie.

-Wiesz Bibiś, chciałabym.. żeby w naszym domku pojawił się maluszek- zaczęła Lola.
-Tak aniołku, ale do tego potrzebny nam facet, a wiesz jacy oni są- uświadomiła ją Bibi.

-Może jedna z nas.. no wiesz.. nie to głupie- speszyła się Ledianka.

-Coś wymyślimy mała..

OCZYWIŚCIE SZUKAM DZIEWCZYNY DLA ARTHURA, JAK KTOŚ CHCE ODDAĆ NASTOLATKĘ, TO SIĘ POLECAM I JEGO TEŻ :>

Ostatnio edytowane przez Horsez : 16.09.2012 - 20:17
Horsez jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.