Witam Was wszystkich

Dzisiaj porobiły mi się niby nie takie straszne, ale bardzo denerwujące błędy w grze. Pierwszy dotyczy komputera. Kazałam się simce wyprowadzić, jednak na laptopie nie ma żadnych opcji, traktuje go tylko jako przedmiot przenośny, z trzymanego w wyposażeniu też nie da się korzystać. Na zwykłym komputerze zaś nie ma żadnych opcji. I tak ma tylko jedna simka w rodzinie. Reszta nie boi się komputerów

Drugi błąd, o wiele gorszy, to niesforna lodówka. Na początku chciałam sprzedać przez okienko z wyposażenia nic niewartego karalucha. Niby się sprzedał, bo go już nie było, ale kursor był taki, jakby wciąż karaluch był stawiany na ziemi. Później leżący na podłodze owoc chciałam włożyć do lodówki. Ok, lodówka się podświetla lecz w małym okienku jest napisane że ''nie może przenikać przez inne przedmioty''. Chowam owoc do wyposażenia, a tu mi się pojawiają takie ''jasne kreski'', jak gdyby owoc był wkładany, ale samego owocu wsadzić nie mogę!

odstawiłam go tam gdzie był, na podłogę. A kursor nadal pokazuje, że coś się ustawia, zmienia się na normalny dopiero kiedy nacisnę prawy przycisk myszy. Do lodówki też nic nie można wkładać, da się tylko wyjmować, ale przez zwykłe naiśnięcie produktu. Trochę to niejasno to opisałam, ale mam nadzieję, ktoś mnie zrozumie i zaradzi coś na ten problem