Odp: Opowiadam jak gram by robaczek ;)
Stanowcze pytanie: Czy ty traktujesz to ojsg poważnie czy 'o tak se'?
Już nie mam zamiaru Ci pomagać.
Po co mam się produkować, jeśli nie stosujesz się do moich rad i totalnie je olewasz?
Czy Ty sprawdzasz tekst przed jego wstawieniem? Jeśli odpowiesz twierdząco, znaczyć będzie, że albo łżesz albo nie potrafisz zrobić porządnej korekty.
Błędy, błędy i jeszcze raz błędy! Ortograficzne, językowe i pozostałe.
Tekst wydaje się być napisany na odwal, tylko po to, żeby był.
Nie wiem, czym chciałeś zabłysnąć. Niedbalstwem?
Jak już napisałam, niewymagane jest pisanie powieści nadającej się na materiał książki, ale wszystko musi mieć swój choć najniższy poziom.
Ja czytając to, mam wrażenie, że przeglądam pracę ośmioletniego dziecka, a tak chyba nie jest?
Wielokropki Powiedz mi, co to za idiotyczny zwyczaj? Albo spacja przed znakami interpunkcyjnymi.
Facet, zastanów się nad Twoim tematem, czy w ogóle warto.
Tym bardziej jestem ciekawa, kiedy któryś z administracji odwiedzi ten temat i da Ci bana za notoryczne, bezsensowne nabijanie sobie postów.
Przepraszam za ostry komentarz, ale gdy widzisz kilkanaście krytycznych komentarzy, w których ludzie pouczają Cię, czemu nic z tym nie robisz? Jaki to ma sens?
Ja od zawsze byłam w przekonaniu, że człowiek uczy się na błędach, ale Ty chyba podważasz tę tezę.
Jestem zbulwersowana Twoim olewaniem rad. Robiąc coś takiego, nikt nie będzie chciał Ci pomóc.
Skoro nadal zamierzasz tak nieodpowiedzialnie postępować, mój kursor nigdy nie najedzie na Opowiadam jak gram by robaczek
Tyle w tym temacie.Choć taka dyskusja jak ze słupem!
|