View Single Post
stare 24.09.2012, 09:23   #4
LavenderSwing

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Lawendowe simy

Dziękuję Co do plików package to ja mam z nimi trochę inny problem, ale będę próbować i dziękuję za rady.

Trykuu - Czy ja wiem czy przystojny? Ja mam wrażenie, ze wygląda za dziecinnie by być przystojnym. Ale to było zamierzone, więc mi nie przeszkadza Co do końcówki nosa, to akurat ja ją lubię...pasuje do niego. Spróbuję zmniejszyć i zobaczę, jak będzie wyglądał.

Kestrel - Fryzury mu nie ziemię, rzecz gustu i tego, ze w każdej innej mniej mi się podoba. Co do tęczówek, zgadzam się w stu procentach i przyznaję, że są za duże, ale to przez to, ze nie mam żadnych realistycznych w grze, a i w internecie takich, co by mi pasowały znaleźć nie mogę. Więc sim zostanie na razie z trochę "kreskówkowymi" oczami A co mi tam. Poszukam odpowiednich tęczówek i reszta będzie, mam nadzieję, wyglądać lepiej. Gdybym skróciła mu podbródek i zwęziła nos wyglądałby za...szablonowo. Nudno po prostu.
I mi też się strój nie podoba xD Ale to on się ubierał, a on ma dziwny gust...Cóż, dzieci się nie wybiera. (nie ma to jak zwalić na niewinnego, nie?)
LavenderSwing jest offline